Napsat recenzi

Alykes - studia AKIS

Recenze hotelu Akis Studios ** (Řecko - Zakynthos - Alykes)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2019
Přečteno: 167x
Recenze se líbila: 196 čtenářům
Fotografie: 29
Videa: 0
Komentáře: 0

Ubytování a úklid nemá chybu. Pro bazénové povaleče ideální. Restaurace přímo u bazénu celý den hraje nějaká hudba.. Nepřehání to s hlasitostí. Vybavení pokojů už slabší.. Majitelka nás ubytovávala a na lejstru, které měla,neměla od B**** zprávu ,že se bude chtít někdo ubytovat. Tudíž ani neměla zprávu, že chci ubytovat v poschodí. Na pláž je to 900m. Je to dost daleko Je toho dost. Ve „městě“ chcípl pes. Jedna ulice. Dělají tam výborné kalamáry. Někdy ze salin vypouštějí do moře hustou tmavozelenou tekutinu. Ta zabarví moře do zelena a zakalí. Musí se popojít kousek dál. Pláž je hezká písčitá s až moc pozvolným vstupem do moře. Když se dojde až na pláže ALIKANAS, (jih) tak tam jsou pláže „voda“ pokryté vrstvou černého listí asi z eukalyptů . Vypadá to odpudivě. Ty saliny přes které se prochází k moři nevypadají moc hezky, někdy vydávají zápach. Za dobu pobytu jsem to zaznamenal asi 3x. Nic katastrofálního. Najezdil jsem tam 350km na kole. Na sever do Korithia, Ano Volimes. Přes kopec do Agios Leon, Laganas,Kalamaki ,Argasi , Skopos, Ano Gerakari atd. Bylo u toho teplo. Pujčování stav a údržba kol je tam na špatné úrovni. Nejhorší co jsem na Řeckých ostrovech zažil.Vypadá to ,že na to od loňska nikdo nesáhl. Radši vercajk sebou. Delegáta jsme potkali na letišti a při úvodní schůzce. O potvrzení mého odletu jsem se musel delegáta zeptat večer před odletem jestli se mnou počítá. Na informační tabuli nebylo ani v den odletu nic . Když pročítám některé recenze, tak se nestačím divit , někteří delegáti se o klienty hezky starali a to i od B*****. Zakyntos nebyl ten případ. Alykes je místo kam není třeba se vracet. V roce 2016 jsem byl v ARGASI to je ideální místo pro toho, kdo nevydrží ležet na jednom místě. den. .Maxij

Ubytování  průměrně (4/5)

Majitelka , uklizečka v jednom, bez problémů - příjemná. Nic jsem nepostrádal.

Když se chce zhasnout světlo nad postelí ,tak se musí vstát z postele.

Strava a stravování  průměrně (2,8/5)

bez stravy

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

.Vybavení pokojů už slabší. Dalo by se předpokládat, že v tak výstavním areálu to bude lepší. Malá lžička ani jedna. Příborový nůž jeden jeden který se kroutil jako užovka, když měl překrojit citron. Lžíce každá jiná, vidlička každá jiná. Sklenice , talíře , hrníčky viz foto. Několik hrnců, mísa, topinkovač, pánev. Chybí hadr na utření pracovní desky, něco na setření podlahy, jar, houbička na mytí nádobí na toaletě hotelová kostička mýdla. U tak velkého komplexu by se dalo předpokládat , že by tam tyto drobnosti mohly být. Ku podivu šla pustit televize a které stejně není nic ke koukání. Majitelka nás ubytovávala a na lejstru, které měla,neměla od BRENNY zprávu ,že někdo od ní bude chtít ubytovat. Tudíž ani neměla zprávu, že chci ubytovat v poschodí. Na místě jsem to už neřešil. Teplá voda celý den.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Pláž písčitá s pozvolným vstupem do moře, čistá , prostorná. Směrem k Alikanas (v ALIKANS) jsou pláže pokryté listím asi z eukalyptů. Černá hmota. Na druhou stranu jsou pláže oblázkové. Ideálmí pláž - ALYKES.

Uváděná vzdálenost na pláž 300m je blbost. . Několikrát jsem to měřil a vyšlo mně 900m.

Někomu by mohlo taky vadit procházet mezi salinama , které někdy vydávají svůj odér.

Když se toto má absolvovat několikrát denně, tak je to dost únavné.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Areál disponuje pěkným bazénem. Nevyužívám bazény ,když jedu k moři. Okolí je takové řecké. Někomu by mohly vadit ty saliny přes které se prochází. Někdy trochu zápach.

V areálu se dá stravovat. Nejbližší supermarket je asi 300m.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Není se tam proč vracet. Ideální pro bazénové povaleče.

Vybrat pro koho je to vhodné nejde. To by muselo být na výběr více možností.

Bal jsem na Zakyntu už po třetí. Mám ho projetý na kole od severu k jihu a křížem krážem

.Na kole je to ideální. Delegát vám nic neřekne, kde jsou nějaké zajímavosti, Ten ví jen o cestě autobusem a víc ho nezajímá. Na kole se dá dostat na místa kam se ani autem nedá dojet. Krásné výhledy, vesnické putyky, flora a pod. Doporučuji.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 4
z 5 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zakynthos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání