Napsat recenzi

Zakynthos - hotel Letsos

Recenze hotelu Letsos Hotel *** (Řecko - Zakynthos - Alikanas)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 716x
Recenze se líbila: 396 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel Letsos - ano, možné je leccos. :-) Nebyla to špatná dovolená, ale některé věci jsou neomluvitelné. Určitě bychom nejeli, kdybychom věděli, že nás ve sprchovém koutě v pokoji číslo 313 čekají přímo nad sprchou čouhající nezaizolované dráty. Hlásili jsme to na recepci hned, jak jsme problém zjistili. Naštěstí na recepci byla právě milá recepční - nikoli nabubřelý šéf (jeho chování lépe vystihuje termín Big Boss věčně s nohama na židli) - a postarala se, aby dráty byly alespoň provizorně zaizolovány. Koupelna vůbec byla Achillovou patou ubytování - špatné kohoutky u umyvadla, ulomené splachování, problematické uzavírání sprchového koutu, voda po sprchování vytékající z pod sprchového koutu volně do prostoru atd. Instalatérské práce zkrátka evidentně neprováděl instalatér, ale pasáček koz. Ale byli jsme na tom relativně dobře, jiným vytékala voda ne ze sprchového koutu, ale ze záchodu. Jinak snídaně - nemastné, neslané, ale hlady neumřete. Večeře výborné - mají dobrého kuchaře. My jsme měli pokoj renovovaný, hezky zařízený, čistý, měli jsme krásný balkon se soukromím. Ne každý z našeho zájezdu měl ale takové štěstí. Jeden pár mladých lidí dostal nerenovovaný pokoj v dezolátním stavu. Delegátka ****** ale řekla: "Ano, to se nám s hotelem občas stává, že naše klienty pošlou do nerenovovaného pokoje, byť s nimi máme smlouvu. Ale co chcete za tuhle cenu. " Hotel Letsos je zvenku velmi pěkný, je sice u silnice, ale u klidné silnice, má krásný, opravdu dobře udržovaný bazén a je blízko krásné mořské pláže. Klimatizace nás stála na místě 50 Euro - a jak jsem právě četla recenze - to, že jsme si ji koupili hned na začátku, možná způsobilo, že jsme dostali slušný pokoj. Pokoje byly uklízeny dvakrát za týden.

Ubytování  průměrně (2,6/5)

Ale šlo o život - viz info o koupelně.

Strava a stravování  průměrně (2,7/5)

Spokojenost s večeří, snídaně hrozná.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,7/5)

Pokud Vám nevadí, že po každé večeři překračujete na terase, kde se večeří, nohy nabubřelého Bosse, tak v pohodě. Recepční milá a příjemná Angličanka, ostatní personál ochotný. Uklizečce dejte spropitné až po úklidu, jinak Vám ukáže, že je chytřejší než Vy.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Nemá chybu.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Trochu hlučné, ale jde to.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Spíše bych nedoporučila - nezaizolované dráty v koupelně jsou pro mě neakceptovatelné. To byl hrozný zážitek, a i když jsme je nechali zaizolovat, stejně jsem se bála sprchovat, protože izolace vypadala spíše jako bílý papír. Nevěřila bych jí.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 25
z 47 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zakynthos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání