Napsat recenzi

Celkem dobrá dovolená za vyšší cenu

Recenze hotelu White Olive Premium Cameo Hotel **** (Řecko - Zakynthos - Agios Sostis)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 920x
Recenze se líbila: 456 čtenářům
Fotografie: 1
Videa: 0
Komentáře: 0
  • inteligentní umístění držáku na tv nad přistýlku inteligentní umístění držáku na tv nad přistýlku

CK Alexandriea v katalogu uvádí hodnocení hotelu 3*+, ale ve svých materiálech na hotelu už uvádí pouze 3*. Já bych hotel hodnotil jako lepší ubytovnu. Jinak pěkné a čisté moře. S čistotou na pláži a veřejných prostranstvých je to už horší, chybí koše na odpadky. Středisko klidné, nabídka služeb dobrá. Vyhlášené letovisko Laganas kousek po pláži (mě se nelíbilo).

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Na pokoji mravenci! Nad přistýlkou na zdi přidělaný kovový držák na TV (v úrovni hlavy mého 7 letého syna), ale ta se nacházela na šatní skříni až pod stropem. Vzhledem k tomu, že přistýlka je většinou brána pro děti, tak umístění držáku opravdu výborné. TV (předpotopní model) s velkým nápisem nesahat jsme nesledovali, ale v podstatě jen dva funkční kanály. Klimatizace - po zapnutí do pokoje nejprve vypustila "nějaký smrad" a až potom chlad. Její ventilátor běžel pouze na jedny otáčky (asi maximální), které nešly regulovat, takže dost nepříjemně hučela. V koupelně bojování se závěsem na teleskopické tyči, který stále padal. Navečer - před večeří velmi slabý proud vody.

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

S nabídkou stravy spokojenost, vždy se dalo vybrat. Nespokojenost s frontami v restauraci u nápojů a u bazénu na baru. Na snídani k pití (mimo kávy a čaje) pouze voda nebo džus, které si obsluha předtáčela, takže se stávalo, že jsem dostal celkem teplou vodu nebo džus.

Dopolední i odpolední svačiny na baru u bazénu velmi slabé. Dopoledne mi to připadalo jako zbytky od snídaně a odpoledne byla nějaká nepodařená variace na pizzu a ještě něco - jednou byly velmi nechutné smažené rybí prsty.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Recepční ochotní, vždy poradili nebo pomohli (i z vlastních zdrojů).

Animační tým opravdu dobrý - opakující se večerní dětské diskotékové písničky, ale na druhou stranu si je syn opravdu zapamatoval a doma může předvádět.

Uklízečky celkem dobré, jen s doplňováním toaletního papíru měla u nás asi problém, možná zaviněno tím, že když chtěla u nás na pokoji chtěla uklízet, tak jsme ji asi třikrát žádali, aby přišla o půl hodiny později.

Obsluha na baru u bazénu byla vesměs nepříjemná. Žádat zmrzlinu v 15:28 hodin, když mám cestu kolem, bylo podle výrazu obsluhy zavrženíhodné, když odpolení svačinka je až od 15:30 hodin. To samé bylo večer s opravdu "inteligentním" pravidlem na jeden nápoj na osobu na baru po 21:15 hodině. Když jsem vystál frontu a přišli ke mě manželka se synem, abych objednal pro všechny, tak nám někdo od stolu vzal židli nebo zasedl místo. Obsluha už od 21:10 hodin koukala na hodiny a hnala ručičky dopředu, zatím co lidé ve frontě zase očima zpomalovali čas, aby na ně vyšla řada ještě před 21:15 hodinou. Přesně ve 21:15 hodin vyndala obsluha vytištěné pravidlo s jedním nápojem na osobu a lidé ve frontě přivolávali rodinné příslušníky, aby nemuseli odcházet jen s jedním nápojem.

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Pláže malé, ty větší obsazené lehátky za poplatek, ale najde se místo i pro stavění hradů. Moře čisté, teplé, s pozvolným vstupem, vhodné i pro malé děti.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Klidné středisko (což mi vyhovovalo) s nabídkou služeb (i v českém jazyce) i obchodů.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Celkem dobrá dovolená za vyšší cenu, kterou bych s výhradami doporučil kamarádům s dětmi.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 48
z 69 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zakynthos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání