Napsat recenzi

Hotel Romantika

Recenze hotelu Romantic Studios (Řecko - Zakynthos - Agios Sostis)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 439x
Recenze se líbila: 422 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Pro ty, kteří hledají na Zakinthosu luxus určitě romantika není, ale pro mladé lidi kteří jedou na dovolenou k moři, ne k hotelovému bazénu, je Romantika myslím si ideální.

Ubytování  průměrně (4/5)

Opravdu to nejsou luxusní pokoje, a to teď nechci romantiku nějak potopit, to vůbec, nám to na přespání vyhovovalo, ostatně to bude vyhovovat každému kdo chodí do hotelu jen přespat, protože myslím, že normální člověk když už do toho Řecka váží cestu tak tráví na hotelu minimum času, i když jak jsme se v našem turnuse přesvědčili, někteří letí do Řecka aby od rána do večera leželi u hotelu u bazénu, což myslím, že si může každý poležet i někde v ČR, ale 100 lidí 100 chutí..Jediné co bychom dali asi takové malé nepodstatné mínus je sprchový kout jestli to tak můžu vůbec nazvat, všechno tam bylo čisté, to jo, ale byl tak malinký a ještě je hned vedle něho záchod, no jednoduše řečeno, když se někdo z nás večer šel sprchovat, voda byla všude po celé koupelně, ale zase jsme to brali s humorem takže nám to dovolenou nijak nenarušilo.. :)

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Stravovali jsme se v restauraci Syrtaki kde probíhaly snídaně, obědy i večeře ve formě švédských stolů, většinou tam bylo vždy něco z řeckých specialit ale taky kuřecí, hovězí maso, hranolky, určitě by si každý něco vybral :)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (5/5)

Personál jak ten řecký, tak český opravdu skvělý, vždy se vším pomohli, odpověděli na každou otázku, poradili jak mohli. A celkově řekové jsou velmi hodní, ochotní lidé takže v tomhle ohledu taky vůbec žádný problém.

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Pláž nejblíž k našemu hotelu asi 100m, a se zamykáním pokoje ta cesta zabere tak přibližně 20sec takže v pohodě, ale byli jsme na ní za celý náš pobyt jen jednou, byla strašně uzoučká, lehátka na pláži jsou většinou z 1/4 ve vodě, což zase mě osobně vůbec nevadí ale asi 15minut podel moře v laganas je mnohem širší pláž a navíc je velká pravděpodobnost, že tam narazíte na želvy, což nám se podařilo, takže těch 15min chůze je opravdu směšných oproti tomu co jsme pak na těch plážích zažívali, opravdu nepopsatelný pocit zaplavat si s karetami, navíc si myslím, že je lepší fakt si dojít do toho laganas a k želvám si doplavat s lehátkem, můžete s nimi být jak dlouho chcete, ony vám nikam neutečou, než si platit výlet lodí za 20 euro abych tu želvu viděla jen pod lodí s proskleným dnem. Ale zase každý je jiný, někomu to stačí na lodi, někomu ne :-) A k moři nemám už vůbec slov, tak průzračná voda, tak krásně modrá, no blaho pro oči :-)

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Naproti Romantiky stojí často zmiňovaný hotel TEREZA. A opět nechápu ty kterým vadí jejich animační program, hudba apod. Na jejich večerní program jsme chodili každý večer, skvělé zpestření, animátoři jsou vtipní, milí, nikoho do ničeho nenutí, kdo se k nim přidá tak se přidá kdo ne tak jen kouká, oni nikoho do ničeho nenutí jak to jinde bývá :-) Končilo to vždy ve 22:00 kdy opravdu všichni byli až do konce tak nevím jak to může někomu vadit, že nemůžou usnout u té hudby a tak. Hold lidi jsou různí :-) A ta hudba zas tóólik neřve aby u ní někdo nemohl usnout proboha :-)

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Po naší dovolené nedám na Zakinthos dopustit, je to opravdu nádherný ostrov plný zeleně, krásných míst atd. Moře je úžasné a nejraději už bych tam zůstala, protože když jsou kolem vás milí lidé, jste v krásném prostředí, pořád vám svítí sluníčko, je teplo, zažijete něco nového a hlavně když jste dobře naladěni, tak vám nebude vadit ani animační program, ani hudba naproti v Tereze ani úzká pláž no prostě nic. Záleží na tom jestli tam jede pozitivní člověk který si uživá dovolenou a život, a nebo negativ, který hledá všude chyby :-)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zakynthos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání