Napsat recenzi

Hotel Gloria Maris***, Porto Koukla

Recenze hotelu Gloria Maris Hotel Suites & Villas *** (Řecko - Zakynthos - Agios Sostis)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2017
Přečteno: 420x
Recenze se líbila: 362 čtenářům
Fotografie: 6
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel jsme si vybrali zejména pro jeho klidnou polohu, nádherné prostředí, bazény obklopené palmami, přímo exotický ráj. Krásný výhled na ostrov Marathonissi, čisté moře, báječná atmosféra.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Měli jsme pokoj s výhledem na bazény, moře a ostrov Marathonissi (za příplatek - doporučuji). Pokoj byl nově zrekonstruován, dýchala na nás čistota. Pravidelná výměna prádla a ručníků, denně vytřená podlaha. Pokoje mají dvoulůžkové s max. 1 přistýlkou.

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Strava byla chutná, pestrá, občas se vyskytovala stejná jídla, ale každý si mohl vybrat dle své chuti. K tomu spousta zeleniny, dresinky. V Řecku mají nejlepší melouny na světě! Dostatek ovoce, jen chyběly sladké dezerty. Ty vyvážily ranní buchty, croissanty k snídani. Snídaně byly dostačující, opět velký výběr všeho. Jen voda podávaná ve džbánu nebyla studená, džusy přeslazené.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Pokoje vybavené ledničkou, klimatizací (příplatek), k hotelu patří 2 bazény oddělené dřevěnou lávkou, jeden je dětský a druhý pro větší děti a dospělé, lehátka a slunečníky zdarma, a to jak u bazénu, tak na pláži v souvislosti s konzumací nápojů, u bazénu i na pláži bary, v baru na pláži nabízí i lehká jídla (tousty,pizza, hranolky,saláty...), animační programy nejsou - je tu klid, jen 2-3x týdně večer živá hudba - dva hudebníci - řecké písně, velmi příjemné k večernímu posezení s drinkem.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Moře pozvolný přístup, krásně čisté, výhled na želví ostrov zaručen. Na pláž k moři se musí sejít po schůdkách (nedoporučuji nepohyblivým lidem). Dole je terasa s lehátky s vysokým měkkým polstrováním, ve stínu banánových listů - paráda. Pláž téměř žádná, hned vstup přes kameny do vody - to jediné nám trochu vadilo, ale vyvážilo to poležení na lehátkách, kam servírka nosila nápoje přímo "pod nos".

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

V hotelu je i malý minimarket, kde se dá koupit balená voda, jídlo i suvenýry. Kousek od hotelu je malé městečko Agios Sostis, kam se dá dojít podél pláže. Tam jsou taverničky či obchůdky, cca ve vzdálenosti 3 km je velké letovisko Laganas s obchody, bary, tavernami a rušným nočním životem. Krásná procházka podél moře. Nedaleko hotelu je i taverna Vardiola, kde údajně dobře vaří, ale tam jsme nebyli.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Zatím nejlepší dovolená pod sluncem! Kdo vyhledává klid a pohodu, exotiku a ráj, jeďte do hotelu Gloria Maris. V okolí pěkné ostrůvky, např. Cameo či Marathonissi, možnosti výletů za želvami (jsou poblíž ostrova Camea v laganském zálivu) - vidět želvy je zážitek na celý život. A kdo tráví dovolenou na Zakynthosu, neměl by si nechat ujít výlet na pláž Navagio s vrakem lodi. Na ostrově Zakynthos trávíme dovolenou již podruhé.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 10
z 13 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zakynthos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání