Napsat recenzi

Gloria Maris 2014

Recenze hotelu Gloria Maris Hotel Suites & Villas *** (Řecko - Zakynthos - Agios Sostis)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 1 192x
Recenze se líbila: 470 čtenářům
Fotografie: 2
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Bazén u hotelu Gloria Maris Bazén u hotelu Gloria Maris
  • Pláž u vraku pašerácké lodi Pláž u vraku pašerácké lodi

Co se týče umístění hotelu,tak bych řekl,že jde o nejlépe umístěný hotel na jižní straně ostrova. V klidné části, ihned u moře. Každému, kdo sem pojede doporučuji zapůjčení auta nebo výlet lodí k vraku na západní straně ostrova. V tomto případě je lepší výlet lodí,protože autem se k samotnému vraku nedostanete a na koupání u něho v nádherně modrém moři nezapomenete.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Ubytování proběhlo v pořádku. Ubytovaní jsme byli i dříve nežli bylo garantováno, jelikož zde uklízečky pracují na 100 % od rána do večera. Na pokoji TV, vlastní sociální zařízení se sprchou, balkón s výhledem k moři, malá lednička - v našem případě dokonce bez poplatku i když na recepci je tuší 2 eura na den. Jediný co by se dalo vytknout byla absence sítí do balkónových dveří a proto nás poslední dvě noci ničili komáři - vemte si hubič tohoto hmyzu do zásuvky sebou!!!

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Stravování probíhalo formou polopenze. Někomu může vadit časem se opakující jídlo,ale toho jídla byl takový výběr jak ráno,tak při večeřích, že bych chtěl vidět, kdo by vymyslel lepší. S jídlem tedy maximální spokojenost. Snídaně i večeře formou bufetu, kdy k snídani jsou i nápoje, džusy, voda, káva, čaj, mléko. K večeři si budete moci objednat z místního baru,ale ten je tak drahý,že si večer raději zajdete do města.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

K vybavení hotelu patří venkovní výřivka a dostatečně velký bázén, kde se Vaše děti vyřádí. K hotelu náleží ještě druhý bazén,ale ten je vyhrazen pro ubytované v dražších pokojích pod terasou. Na zmíněné terase je velký bar, který funguje po celý den až do cca. 01 hodiny. Bar je asi jediné zklamání hotelu, je nadprůměrně drahý. Např. jedno točené pivo do 0.5 vyjde na 4 eura, což není při současném přepočtu x28 nic moc. To samé káva, nanuky a nealko.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláž naprosto skvělá. Písečná, čistá s mírným vstupem, kde snad i 50 metrů od břehu postačíte,takže pro děti jak dělané. Na pláži druhý bar patřící k hotelu, bohužel s cenami stejnými jako ten u hotelu. Abych nezapoměl, na pláž se dostańete po sejití pár schodů nebo po vybetonovaném povrchu z kopce dolů,takže i méně pohyblivý se bez problému k pláži dostanou.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Hotel je umístěn v poklidné části,takže do městečka si musíte zajít pěšky. Je to opravdu jen kousíček a nejrychlejší způsob je po pláži, mořem. Dostatek obchodů, půjčoven,taveren, prodejců zájezdů atd. Jinak výlety lodí a půjčování aut doporučuji právě ve městě. Nás zakoupení výletů lodí od prodejců přímo na ulici stálo polovinu,jak od CK *******.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Pokud chcete pobýt u moře s rodinou nebo jen ve dvou v klidném a pěkném hotelu na jižní části Zakynthosu,tak mohu jen doporučit.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 10
z 13 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zakynthos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání