Napsat recenzi

Yanna beach

Recenze hotelu Yanna Beach Apartment ** (Řecko - ostrov Kréta - Amoudara)

Hodnocení:
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 163x
Recenze se líbila: 196 čtenářům
Fotografie: 2
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Kolem apartmánu se prochází do horních pater hotelu Kolem apartmánu se prochází do horních pater hotelu
  • Pláž směr na západ, vedle je říčka, pak elektrárna. Pláž směr na západ, vedle je říčka, pak elektrárna.

Pěkná dovolená

Ubytování 

V rodinném pokoji pro 4 dospělé osoby: 2 postele, 1 postel a nad ní jedna patrová. Klimatizace byla v ceně, lednička při příjezdu vychlazená, pokoj byl v přízemí v zadní části hotelu (do zahrady) a měl 2 okna, takže nebylo až tak slyšet hučení moře, zato rámus cikád.. Úklid byl každé 2 dny včetně výměny ručníků a povlečení, umytí podlah i zametení před apartmánem - luxusní. Nedostatek byl v tom, že nebylo kde sušit prádlo. Nakonec jsme vyhodili plastová křesílka před apartmán a na nich a na zídce, která měla oddělovat soukromější prostor před apartmánem od veřejné části, kudy se chodilo do dalších pokojů, sušili plavky a doufali, že je kolemjdoucí nukradnou. Zrovna bylo málo hostů, takže provoz nebyl.

Strava a stravování 

Měli jsme polopenzi - super. Snídaně byla každý den ve stejném složení - chleba, sladké pečivo, marmeláda, máslo, sýr, šunka, vejce, rajčata, olivy, čerstvá pomerančová šťáva, voda, kafe, čaj, každý si mohl vybrat, na co měl chuť. Večeře byly servírované, většinou salát z rajčat a oliv s chlebem, hlavní chod, např. maso nebo ryba a brambory, zapekané těstoviny, něco jako guláš upravené na řecký způsob, potom ovoce a nakonec štamprla. 2x byl dezert - listové pečivo s pudingem a palačinky s nutelou. Pan majitel rád obsluhoval hosty a povídal si s nimi, takže každá večeře byla událost a neodbyla se jen půlhodinou. Všichni jsme přibrali.

Vybavení, služby a personál hotelu 

Příjemný a hodně starostlivý majitel, zbytek obsluhy byli příjemní mladí kolem 20-25, všichni se snažili mluvit česky. Wifi byla zdarma v recepci, pomalá, ale nevadilo.

Pláž a moře 

Pláž pěkná písčitá přímo u hotelu, moře mělo jedinou chybu - velké vlny skoro celý týden, takže kdo se nerad topí, tak se jen oplachoval u břehu.

Okolí hotelu 

Na procházky v okolí extra příroda není, spíš se dá jít do městečka na nákupy. V okolí je spousta autopůjčoven. Procházkou se dá jít přímo po pláži směr Heraklion na jednu stranu nekonečně dlouho a na druhou stranu až k elektrárně, která ničemu nevadila, ale dál se nedalo. Hned vedle hotelu byla říčka se studenou vodou, která se vlévala do moře, příjemná na ochlazení.

V okolí se střídaly upravené hotely s prázdnými plochami s křovím a potulovalo se hodně ztracených psů. Z Amoudary jezdí přímý autobus na Knosos (lístky se kupují v autobuse) a do Heraklionu (lístky se kupují v marketech).

Celkový dojem 

Příjemná dovolená, jen škoda těch vln v moři.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Řecko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání