Napsat recenzi

vila Anastazia, Limanária Thassos - od CK ****** v termínu 7.-18.8.2014

Recenze hotelu Villa Anastazia Studia (Řecko - Thassos - Limenaria)

Hodnocení:
průměrně: 4,5/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 527x
Recenze se líbila: 445 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Krásná dovolená, pohodové, klidné prostředí, moře cca 30 m od ubytování, nejbližší městská pláž není hezká, je úzká, vstup do vody kamenitý s ježky, ale po 200 metrech už je krásná čistá pláž se slunečníky. Doporučuji těm, kteří hledají klid, pohodu a odpočinek.

Ubytování  průměrně (4,5/5)

Ubytování jsme měli zajištěno ve studiu pro 2 osoby, ve vstupní chodbě umístěna kuchyňská linka vybavena vším potřebným mimo mikrovlnky. Jinak všechno nádobí,varná konvice, příbory, nože. Pak pokoj se 3 postelemi, skříň a malý toaletní stolek, všechno čisté,na zemi dlažba, takže snadno udržitelné i s písčitou pláží :-).Koupelna se sprch. koutem, wc, umyvadlo se skřínkou ve které je osvětlení. Čisto, v polovině pobytu nám paní domácí vyměnila lůžkoviny, ručníky a osušky. Není potřeba nic vozit, všechno je k dispozici.

Ke studiu patří velká terasa, možná větší než samotný pokoj, kde je stůl, židle, sušák na plavky a ručníky. Je otočená na sever, takže tam nesvítí, ale když se nakloníte z boku, vidíte moře.

Strava a stravování  průměrně (4,2/5)

Stravovali jsme se sami, v blízkosti je několik supermarketů, pekařství s výborným pečivem a večer jsme chodili do místních taveren na večeře. Hlavní jídlo pořídíte kolem 7 euro, předkrm a saláty kolem 3 euro, pivo také 3 eura. Vždy jsme dostali ke stolu džbán se studenou vodou, chleba v košíčku a většinou i něco navíc ( mandle, oříšky, nebo dokonce palačinku s čokoládou). Běžně jsme si dávali jeden předkrm a jedno hlavní jídlo a dělili jsme se, abychom ochutnali od všeho - není s tím problém, automaticky dostanete 2 talíře, restauratéři jsou na to zvyklí. Porce hlavního jídla jsou velké, s předkrmem nebo salátem se nají krásně 2. Výborné melouny, broskve, fíky.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

Příjemná paní domácí, ale nemluví ani anglicky ani německy, takže spíš "rukama nohama",ale nic jsme nepotřebovali, úklid tak každý 2 -3 dny, v polovině výměna ložního prádla a ručníků. Vzhledem k tomu, že toaletní papír se nesmí splachovat, dává se do odpadkového koše vedle, vynášeli jsme si ho denně i 2x sami. Doporučuji vzít si sáčky na odpadky z domova, koš je jen jeden i pro odpad z kuchyně, což není ideální.

Nutný repelent proti komárům, kteří nám po večerech docela otravovali život :-), malí, nenápadní, ale poznáte že se na vás přiživili :-). V oknech jsou sítě, ale přesto doporučuji i do místnosti vzít odpuzovač do zásuvky.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Nejbližší pláž je cca 30 metrů, ale je to malá, úzká městská pláž, není čistá, vstup do vody přes kameny na kterých jsou ježci - opravdu jsou, boty do vody jsou potřeba, dají se koupit na místě na 6 euro. lepší je jít asi 200 - 300 m kde je krásně čisté moře, široká písčitá pláž, lehátka a slunečníky, v Limenáriri všude za konzumací tzn. dáte si jeden nápoj a ležíte celý den. Nádhrná pláž Metália je asi 1 km, cesta přes skálu, prudce do kopce a zase prudce z kopce dolů, trochu dobrodrůžo, ale dá se zvládnout a stojí to za to, z vrchu nádherný výhled a pláž úchvatná, lehátka a slunečník 5 euro(celý set), malý bufet na pití a kávu - výborné frapé :-). Možnost ležet i ve skalních proláklinách - prostě nádhera. Tripity asi 3 km, musí se jít po cestě, kde dost jezdí auta a motorky, pláž nádherná, ale dražší. Na Metálii i Tripity krásné šnorchlování.,

Okolí hotelu  průměrně (4,5/5)

Vila je umístěna na promenádě, v těsném sousedství hotelů a penzionů, kolem mnoho obchodů, ale současně je to klidné místo, nic vás neruší, od hlavní silnice dál, není slyšet nic - pohoda.

Celkový dojem  průměrně (4,5/5)

Krásná, pohodová dovolená.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 6
z 6 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Thassos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání