Napsat recenzi

Thassos Astris Sun

Recenze hotelu Astris Sun Hotel *** (Řecko - Thassos - Astris)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 1 532x
Recenze se líbila: 468 čtenářům
Fotografie: 12
Videa: 0
Komentáře: 0

Velmi pěkná dovolená. Kouzelný, členitý ostrov s malebnými hlubokými zátokami, převážně písčitými a průzračným mořem.

Za shlédnutí stojí i vnitrozemí, výjezd na nejvyšší horu Ypsarion nebo návštěva kamenné vesnice Kastro a Theogolos. Při cestě zažijete překrásné výhledy z hor na celý ostrov.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Pěkný, čistý hotel s venkovním bazénem, tenisový kurt a stolní tenis.

Denně čisté ručníky, úklid na pokojích. Cca 3x za pobyt převlečení ložního prádla.Příjemná paní majitelka, která umí částečně česky. V případě potřeby ráda poradí, pomůže.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Snídaně formou bufetu, množství dostatečné, ale pořád stejný výběr.

Večeře skládající se z předkrmu, hlavního jídla a dezertu - většinou ovoce. Porce nejsou moc velké.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,4/5)

Spokojenost, absolutně bez problémů

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Úvodem řečeno, že Thassos je ostrov plný krásných pláží s průzračným mořem. To ovšem obnáší nějaké to cestování, na některé pláže výhradně endurem, terénním vozidlem, nebo třeba i kus pěšky. Záleží na tom, jestli si člověk přeje vybrat malou romantickou pláž, nebo pláž, kterou má například přímo u nosu a je zde široký servis služeb ale třeba i více lidí.

Přímo u hotelu Astris Sun je menší písečná pláž. Asi 10 m od břehu najdeme nějaký kámen, potom opět přechází v písek. Výhodou je, že není nikdy přelidněná a je zde klid. Slunečníky a lehátka za konzumaci např. frapé. Další velmi pěkná písečná pláž Psili Amos je vzdálená asi 1 km. Slunečníky a lehátka za poplatek. Bohužel zde je poměrně hodně lidí a zejména o víkendu je přímo přelidněná.

Mezi pláží u hotelu a pláží Psili Amos je nově zřízená další menší pláž s ratanovými slunečníky. Vzdálenost od hotelu cca 400 m.

Na opačnou stranu od hotelu je další pláž Salonikos. Dle mého názoru je ze všech čtyř nejlepší, nejklidnější s nejčistší vodou, ale je vzdálená asi 2 km a cestu musíte absolvovat buď pěšky nebo nějakým přibližovadlem. Nedoporučuji ovšem osobní auto ani skůtr. Je to spíš pro enduro nebo terénní auto.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Astris je malá klidná osada, která má 2 markety a 3 menší hotely. Jinak u pobřeží několik nově postavených apartmánů.

V okolí borovice, množství olivovníků a v nich pasoucí se kozy a ovce.

Jediná nevýhoda hotelu Astris Sun je, že leží v těsné blízkosti pobřežní komunikace.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Nádherný ostrov !!!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 15
z 20 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Thassos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání