Napsat recenzi

Super dovolená

Recenze hotelu Astris Sun Hotel *** (Řecko - Thassos - Astris)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2016
Přečteno: 309x
Recenze se líbila: 473 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dle nás nejhezčí místo ostrova,vrátili jsme se tam letos již počtvrté.Máme 3 malé děti a hotel je ideální rodinný s milou a ochotnou majitelkou.Hotel má bazén,takže přes horké poledne super pro děti a pro dospělé klidné posezení ve stínu olivovníků nemá chybu.

Malá pláž kousek od hotelu je relaxační "zašívárna",úžasné šnorchlování podél skal jen doporučuji.Vstup do vody pozvolný,v pohodě to zvládla i naše čtyřletá dcera.Když si půjčíte auto,máte na ostrově co objevovat.Každým rokem nacházíme něco nového,ale "naše" malá astriská plážička je ta nej...

Důležitá info pro zájemce o džíp-na Kastro ho od letošního roku již netřeba,byla tam vybudována taková asfaltka,že naše D1 vypadá vedle ní jako největší ubožačka.

Jinak se malinko zdražilo,ale ne vše.

Pokud hledáte klidnou dovolenou bez davů a obchodů s krásnou přírodou a čistým mořem,tak Astris vřele doporučuji.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Standart,pokoje na přespání bohatě stačí.Z balkonu krásný výhled na moře a pohoří Athos.Pokoje se uklízejí denně,3x za pobyt se mění povlečení i osušky a ručníky.

Nicméně paní majitelka jednu část hotelu letos totálně zrenovovala a jelikož jsem byla na prohlídce,tak mohu upřímně sdělit,že pokud někdo vyžaduje královskou rezidenci,tak si může bez problémů vybrat pokoj v restaurované části:-)

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Výkrmna ve velkém!Snídaně klasika-bílý chléb a dále vejce,marmelády,řecký jogurt,med,lupínky,salám,sýr,zelenia,káva,čaj,džusy...

Večeře předkrm,pak salát,dále hlavní chod a jako"zákrm" většinou čerstvé ovoce(melouu ananasový,červený,nektarinky...)

Můj manžel je hodně pojícný,ale ani on hlady rozhodně netrpěl.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,4/5)

Hotel má bazán,bar,pingpongový stůl,PC s přpojením k internetu,klimatizace i slunečníky na pláž jsou zdarma.Personál je skvělý,paní majitelka mluví anglicky,německy a trošku česky,její syn válí česky dobře.Ochota na každém kroku,splní vám každé příání...

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Nádherná čistá malá pláž bokem od hlavní pláže.Klid,moře plné ryb,krabů,hvězdic,ježků a mořských rostlin.Teplota vody ca. 24 stupňů.

Doporučujeme noční koupání,krásně se po něm spí.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Divočina bez lidí,nám to takto vyhovuje.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Opět nás to nezklamalo a za rok frčíme zas.Děti se naučily už skoro všechny šnorchlovat a život pod vodou je tam opravdu moc pěkný.Zatím nás Astris rozhodně neomrzel a je tam božský klid.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 15
z 20 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Thassos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání