Napsat recenzi

Příjemná dovolená

Recenze hotelu Astris Sun Hotel *** (Řecko - Thassos - Astris)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 517x
Recenze se líbila: 467 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Celkově jsme byli nadšeni z prožité dovolené

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Velmi příjemný hotýlek, majitelka osobně obsluhuje hosty, je cely den na recepci, komunikuje plynně v angličtině a domluví se iniciativně i v češtině (pro české hosty). Majitelka je velmi příjemná paní, usměvavá, ráda si povídá s hosty, synové jí pomáhají na recepci a ve vedení hotelu. Personál je defakto každý den celodenně přítomen, úklidy jsou prováděny denně. Vybavení pokoje je standartní obvyklé pro středomořskou lokalitu, nechybí lednice, klimatizace je za poplatek 3 euro/den.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Strava je snídaně samoobslužný stůl, mohl by být širší sortiment, ale stačilo. Večeře jsou servírované, někteří říkali, že by mohly být větší porce, ale pro mne osobně systém, menší teplý předkrm, hlavní porce jídla a zákusek, k tomu jsem si koupil skvěle vychlazený půllitr piva Mythos a byl jsem nasycen. :)

Jídla se konzumují jak uvnitř jídelny, tak i ve venkovní terase, pod stříškou. Prostoru je dost, nedochází k přeplňování stolů hosty.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,4/5)

Personál je velmi vstřícný a přátelský. Za hotelem je velký a hluboký bazén, voda je čistá, kolem je dostatek lehátek, prostor je celodenně osluněný, navíc je u bazénu Bar, míčové hry, stolní tenis a další vyžití.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Od hotelu je max. 100 m přes silnici malá pláž s mělkým pobřežím a hrubším pískem na pláži. Pozor pobřeží všude kolem ostrova v místech kamenů dost obtěžují ježci, takže koupací obuv vždy s sebou. Vedle této malé pláže jsou ještě dvě další větší. Na všech plážích jsou na části deštníky a lehátka, ale všude je dost místa na písku i na vlastní deku bez deštníku a bez poplatku. :) Na obě strany po pobřeží do několika kilometrů je několik velkých pláží s bary, místa je tedy všude dost. Voda je čistá, viditelnost pod vodou slušná, dokonce i v přístavu hlavního města ostrova (Limenas-Thassos) byla voda průhledná, oproti pevnině, kde byla kalná. Na počátku sezony je voda trochu chladnější, ale osvěžující, také je ve srovnání třeba s pobřežím Španělska o něco slanější.

Mimochodem velmi ozdravná pro alergiky.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Okolí je klidné, není tam moc hotelů, vedle hotelu je malý obchůdek potravin a dalšího zboží. Celá krajina kolem je plná Olivovníků a Pínií, nedaleko pěšky přes les jsou i vysoké skály a vedle další pláž s barem. V obci je i benzínová stanice, pro případný pronájem auta, či skútru. Obojí doporučuji pro prozkoumání ostrova, který je velmi hornatý a silnice kolem pobřeží občas vedou v serpentýnách.

Hlavní město je menší městečko, ještě je pár dalších a několik vnitrozemských co stojí za návštěvu, nejsou v nich kdovíjaké památky, ale spíše místní domky a u pobřeží samozřejmě krámky s cetkami :) Asi největší historické místo jsou starořecké ruiny v hlavním městě, tzn. několikahektarové místo s fragmenty zdí a sloupů. Za návštěvu stojí i vnitřní obec Panagia s malými uličkami, kostelíkem, hřbitovem, položená vysoko v horách.

V okolí hotelu i po celém ostrově je vetší počet volně žijících koček. Za celou dobu nás potkal pouze jeden den pod mrakem a krátkým deštěm, jinak slunce, slunce, slunce, ačkoli tam není prý tak horko, jako na okolní pevnině.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Nádherně jsme si odpočinuli celých 11 dní.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 15
z 20 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Thassos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání