Napsat recenzi

Datum pobytu 16.6.-26.6.2014

Recenze hotelu Astris Sun Hotel *** (Řecko - Thassos - Astris)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 488x
Recenze se líbila: 501 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Měli jsme jasné požadavky, odpočinout si na pláži a v moři bez davů turistů, alespoň z části poznat každodenní život tamních lidí a ochutnat zdejší speciality připravované tak, jak jsou zvyklí domorodci..vplout a nechat se unášet..a jednou větou..toto místo je přesně takové..hotel, okolí, pláž, moře, krajina..

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Ubytování odpovídalo cenové relaci. Všude čisto, výměna ložního prádla a ručníků v pořádku, pravidelný úklid, velikostí je pokoj i koupelna spíše pro nenáročné, menšího rozměru, jako velmi pozitivní hodnotím malou ledničku zdarma a ač pro nás nedůležité i český kanál v TV.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Snídaně formou bufetu, nijak luxusní, ale ani chudé, já ujížděla na jejich typickém řeckém jogurtu a medu, večeře servírované o 4 chodech, ale nápoje k večeři se musí platit. Mají ve velké oblibě typicky řecké rajčatové omáčky. Počítejte s tím..u mě to vyvažovalo tzatziki, podávané téměř každý večer k pokrmu..mňam.. co se týká objemu jídla, menší porce, avšak chutné. pokud přišel hlad přes den doporučuji tuňákový salát za 5eur..najedli jsme se oba..a důležité..voda v hotelu na pokojích je pitná a chuťově výborná..

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,4/5)

Personál hotelu dvěma slovy- úžasný, skvělý..majitelka hotelu usměvavá, humorná a velmi vstřícná, stejně jako celý personál a co mě okouzlilo nejvíce, byla jejich hodně úspěšná snaha o komunikaci v češtině, jde vidět, že si českých klientů váží..vybavení, služby-není co vytknout-bazén čistý, lehátka zdarma ,taktéž ping-pong, voda balená možno zakoupit přímo na recepci 1,5euro/6ks, bez problémů se dá na recepci domluvit česky na půjčení auta,motorky,čtyřkolky, čehož jsme využili.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Dlouhá pláž kousek od hotelu, cca 80 m, kamenito-písčitá s pozvolným vstupem do moře, jak jsem již psala, je zde klid, pohoda, příjemný plážový bar, sprchy, slunečníky a lehátka za nápoj. V okolí je několik malých pláží se soukromím, čistě přírodní, stačí jen hledat..my si přišli na své..jen nezapomenout boty do vody..chcete-li zažít nádech Karibiku, navštivte pláž Psilli Amos,cca 500 m od hotelu, stojí to za to..

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

2 markety, 2 taverny ..domorodci..při večerních procházkách po plážích klid a šumění moře..chcete-li však zažívat rušné večery plné hudby, zábavy doporučuji nedaleké město Potos, které je tím vyhlášené..

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Úplná spokojenost

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 15
z 20 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Vlaďka: Dotaz - 11. 7. 2014 15:44

Můžu se zeptat na ceny půjčení skútru prostřednictvím hotelu? Popř. jeslti nevíte, zda se to dá někde zjistit. :-)) reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Thassos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání