Napsat recenzi

Úžasná destinace a hotel ... pokaženo animačními programy

Recenze hotelu Delphi Beach **** (Řecko - Centrální Řecko - Erateini)

Hodnocení:
průměrně: 4,8/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2019
Přečteno: 294x
Recenze se líbila: 251 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

V hodnocení hotelu by měla zaznít i informace, kterou jsme v žádné recenzi neobjevili, že tento hotel není vhodný pro osoby, které hledají klid, které si chtějí odpočinout od náročné práce. Jsou totiž přivedeni do omylu, protože zde u bazénu probíhají každodenní animační programy v českém a francouzském provedení od 10.00 hod. do 23.00 hod. a někdy i do 01.00 hod. za mohutného komentování do mikrofonů, pouštění zahraniční hudby a doprovodné hudby k aerobiku, přes velmi výkonnou soustavu reprobeden a skandování zúčastněných soutěžících (nutno poznamenat že mnohdy i opilých). Člověk před tím nikam neuteče, protože je vše slyšet a to dokonce i na pláži u moře. Kdybych měl odpovědět na otázku, zda-li bych svým známým doporučil tento pobyt, určitě bych odpověděl takto : kdyby neprobíhaly animační programy, zcela jistě, ba naopak, velmi rád, protože vše ostatní (čistota hotelu, stravování, personál, moře) je na velmi vysoké úrovni. Myslím si, že by lidi měli i zájem o výlety po řeckých památkách, či Řecku jako takovém, že by chtěli poznat domorodé obyvatele, jejich život, stravu, hudbu a krásy krajiny, že by chtěli slyšet večerní moře a ne jen sedět u bazénu, potažmo u baru a popíjet, žít díky animátorům spotřební život a vlastně ani nevědět v jak krásné zemi se ocitli. Ale každý je jiný, to nechci posuzovat. My jsme to nakonec vyřešili autem a útěkem z hotelu i za cenu, že jsme se stravovali za vlastní i přesto, že vše bylo all inclusive.

A nakonec bych chtěl vyzdvihnout práci a starostlivost naší delegátky Pavlínky. Každá cestovní kancelář, která by měla ve svých řadách takovouto pracovnici, by zároveň získala neskutečný poklad. Jen díky ní se z naší dovolené nestalo utrpení z výše uvedeného hluku amatérských animačních programů, jen díky ní jsme nakonec zažili dovolenou snů a viděli všechny ty krásy a zažili překrásné chvíle v malebných vesničkách, přístavech a městečkách, viděli hrad, památky věštírny a svatyně v Delfách a jiné. Ještě jednou Ti Pavlínko touto cestou moc děkujeme za všechnu tu starostlivost, i za to, jak vše, tzn. příjezd, ubytování, odjezd atd., probíhalo perfektně připravené, zajištěné, bez stresů a naopak s velkou dávkou humoru. Jsi neskutečná, pozitivní a nenahraditelná.

Luboš a Naďa Marklovi

Ubytování  průměrně (4,8/5)

Nový překrásný hotel v úžasné destinaci s nádherným výhledem na moře a Korintský záliv

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,8/5)

Vše v hotelu nové, čisté, personál je velmi příjemný

Pláž a moře  průměrně (4,8/5)

Čisté

Okolí hotelu  průměrně (4,4/5)

Kdo má rád samotu, je na správném místě … bohužel jsou zde každodenní velmi hlučné animační programy, které nejdou vypnout, před kterými se nikde není možno schovat … jen ujet

Celkový dojem  průměrně (4,8/5)

Vše pokaženo celodenními, hlučnými animačními, amatérsky prováděnými programy, před kterými se není kam schovat a užít si tak klidnou dovolenou, třeba i s výlety po řeckých památkách (lidi mající zájem se opíjet a soutěžit, poslouchat francouzské a české animátory, nemají zájem o možnosti výletů, které jim jsou nabízeny)

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 12
z 13 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání