Napsat recenzi

Relativně slušný hotel na dosti hlučné ulici

Recenze hotelu Marybill Hotel *** (Řecko - Santorini - Perissa)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2019
Přečteno: 61x
Recenze se líbila: 206 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Kdo nejezdí na dovolenou, aby se vyspal a odpočinul si, může zde být spokojen.

Ubytování  průměrně (3/5)

Bydleli jsme na dvoulůžkovém pokoji o rozměrech 3,8 x 3 m. Dvoulůžko bylo také queen size se společnou matrací, takže žádné velké pohodlí pro nás, kteří jsme doma dlouhá léta zvyklí každý na svou ložnici. V noci je vzduch rychle vydýchaný a otevřít okno by znamenalo nespat už vůbec kvůli hluku zvenčí, a to jsme neměli okna do ulice. Ani špunty do uší nezabíraly spolehlivě. Pustit klimatisaci by bylo riskantní, neboť foukala přímo na postel a nedala se příliš regulovat.

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

Hotel připravuje jen snídaně, dosti jednotvárné: bílé pečivo, salámy, sýr, jogurt, müsli, vejce natvrdo i jako oka, teplá slanina, suchá drobivá bábovka... Doma ale nesnídáme bohatěji (ovšem ani mléko si vodou neředíme), takže jsme byli celkem spokojeni.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Hotel je maličký (cca 30 pokojů) a pečuje o něj čtveřice lidí. Naše žádosti, např. o druhé prostěradlo na přikrytí nebo o opravu protékajícího WC (obvykle maličkost, ale zde nefungoval správně celý napouštěcí ventil) řešili vzápětí. Úklid byl dosti pečlivý, jen poslední noc jsem zabil 4 pořádně vypasené šváby, ale v Řecku už jsme měli v pokojích kdejakou havěť.

Pláž a moře  průměrně (3/5)

Cca 5 minut chůze vzdálená, písečně kamenitá (doporučuji koupací obuv), pro malé děti méně vhodná. Ale málo převlékáren, jen sem tam, sprcha výjimkou a jen pro hosty podniků na nábřeží. Moře krásně čisté, i když vzhledem k měsíci ještě chladnější.

Okolí hotelu  průměrně (2,5/5)

Je to Řecko: popelnice jako při permanenentní stávce popelářů, upravený veřejný prostor je věc takřka neznámá, ulice v Perisse nemají chodníky, takže se zde spolu s chodci proplétají autobusy, auta, čtyřkolky a motocykly všech možných kubatur. Provoz na ulici před hotelem se zmírní jen mezi 7:30 a 8:00, pak začne vřava nanovo.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Krajina je ale velmi zajímavá, prošli a projeli jsme větší část ostrova, počasí nádherné, voda prima, jídlo chutné, takže celkový dojem z dovolené je velmi dobrý.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 1
z 2 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Další recenze hotelu

Umístění hotelu

Santorini - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání