Napsat recenzi

Recenze nelhaly

Recenze hotelu Arion Hotel **** (Řecko - Samos - Kokkari)

Hodnocení:
průměrně: 4,9/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2018
Přečteno: 356x
Recenze se líbila: 259 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

V porovnání s Thasosem, který jsme navštívili před lety a strávili tam krásnou dovolenou, byla ta letošní na Sámosu nezapomenutelná. Jedinou vadou bylo, že pověstný vítr, pro Sámos typický, foukal jen zřídka :-)

Ubytování  průměrně (4,7/5)

Ubytování nemělo chybu. Sice nás po příchodu zaskočila voda na podlaze v koupelně, ale ukázalo se, že to byl jen důsledek spěchu pokojských, aby nam předali pokoje v předstihu. Delegátka sice konstatovala, že v Řecku prosakují snad všechny záchody, takže ten náš byl patrně výjimka :-)

Strava a stravování  průměrně (4,7/5)

Stravování překonalo naše dosavadní zkušenosti. I kdybychom tam strávili celé prázdniny, věřím, že bychom nestihli ochutnat všechno z nabízených dobrot. Přestože jsme se snažili vyzkoušet opravdu spousty nabízených specialit, a přestože medem a olivovým olejem nabídka takřka přetékala, za celých 11 dní pobytu jsme na váze nepřibrali :-)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,9/5)

Vybavení hotelu odpovídalo době a místu vzniku. Připadalo nám spíš poctivější. Laťovka místo dřevotřísky, dýha místo fólie, mramor místo keramické dlažby. A do toho neskutečně milý, uctivý a usměvavý personál. Recepční si už od druhého dne pamatovaly číslo našeho pokoje, pokojské nám každý den poskládaly přikrývky do jiných tvarů. Kapitola sama pro sebe byl mnohokrát zmíněný řidič mikrobusu, nosič, údržbář a děvče pro všechno v jedné osobě. Ten se nám (tedy spíš našim ženám) při vystupování z mikrobusu s úsměvem i uklonill. No a nesmím zapomenout na číšníky. Už po pár dnech jsme si sedali ke stolu, který obsluhoval jeden konkrétní, z něhož navíc vyzařovalo, jak ho ta práce baví.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Vyzkoušeli jsme všechny blízké pláže i dvě vzdálené. Pláž Sunrise v Kokkári je schovaná v zátoce, což je výhoda za silného větru. Musí se tam však přijít včas, protože bývá brzy plná. Blízko hotelu (do 20 minut chůze) jsou dvě krásné pláže (Lemonákia a Tsamadou) a i přímo pod hotelem je plážička či spíše jen vstup do moře, kam jsme si chodili zaplavat každé ráno před snídaní. Vyhlášená plážička Mikro Seitani je schovaná mezi vysokými skalami. Jelikož se k ní musí dojet a nakonec dojít kus cesty pěšky, je téměř prázdná. Na jižní straně ostrova jsme vyzkoušeli i písečnou pláž ve Votsalakii, ale příliš nás nenadchla. Rádi jsme se vrátili na oblázkové pláže a čistou vodu bez zvířeného písku. Hotelový bazén jsme nevyužili.

Okolí hotelu  průměrně (4,7/5)

Bezprostřední okolí hotelu bylo čisté a udržované. Ostrůvek zeleně v jinak sluncem sežehnuté krajině, kde trochu zelené byly jen sukulenty, olivovníky a borovice. A to je Sámos považován za zelený ostrov. K návštěvě vzdálenějších končin jsme si půjčili automobil. Řev cikád nás zasáhl hned, jak jsme vystoupili u hotelu z autobusu. Ale zdejší cikády jsou dobře vychované, takže po setmění vždy zmlkly :-)

Celkový dojem  průměrně (4,9/5)

Jelikož už trávíme dovolenou bez dětí, jsme méně nároční a vše hodnotíme jinak, než s nimi, nota bene s "Patričkem", který by u večeře blinkal...

Delegátka nás "varovala", že obyvatelé Sámosu jsou víc, než jiní Řekové pohodáři, ale ačkoli jsme se naučili jen asi pět řeckých slov, která jsme jistě legračně komolili, všude nás provázely úsměvy. A i když jsme nevyužili nabízených služeb, zboží a taveren, nikoho jsme tím nepohoršili. Možná i proto, že jsme sami úsměvy rozdávali. :-)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 7
z 7 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Samos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání