Napsat recenzi

Velká nespokojenost s hotelem

Recenze hotelu Doreta Beach Resort & Spa **** (Řecko - Rhodos - Theologos)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 568x
Recenze se líbila: 454 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 1
Komentáře: 0

Galerie videí

Tam, kde končí služby cestovky a začíná servis hotelu, začíná i problém :o( Hotel je prezentován jako **** a na recepci dokonce mají velké logo a pod ním hvězdiček 5, což je výsměch

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Pokoje naprosto standardní, žádný zázrak, spíš horší koupelna, klima funguje dobře. Několikrát za náš pobyt vypadl proud, což byla katadtrofa, protože neteče voda, nelze spláchnout WC, nejedou výtahy, nejde klima, nasvítí světlo na chodně a nouzové nemají a místy je potom opravdu černočerná tma, hlavně na schodech, kde musíte tahat kočárky v jedné ruce a dítě v druhé, starší lidi tam bloudí a na recepci, která má denní světlo, se chechtá 5 lidí a nejsou schopni ani ochotní pomáhat, svítit třeba baterkou, vzít nějaké věci rodičům s dětmi nebo starším lidem a ještě z toho mají legraci.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Neustále něco není. v rámci služby ALL INCLUSIVE je to tragické. V restauraci došel kečup a nebyl skoro 3 dny s odůvodněním, že limit na kečup byl vyčerpán. Provozní restaurace dokonce začal tvrdit, že přece v neděli je všude zavřeno, tak kde má ten kečup shánět. Ale on došel v sobotu a nebyl ani celé pondělí. Došlo máslo a půlka hostů měla k snídani suché pečivo. Opět s argumentací, že limit na máslo byl vyčerpán. V restauraci došlo bílé víno a nebylo 2 dny. Bohužel nebylo ani rosé a v ten stejný okamžik došlo také pivo. Opět argumentace personálu směšná: limit vyčerpán. Na plážovém baru katastrofa, 3 dny bez vína a poslední dva dny pobytu prakticky bez všech alko nápojů použitelných do míchaných koktejlů (rum, vodka, gin apod.) Opět naprostý nezájem personálu a vedení zásoby doplnit, přestože vše je all inclusive. Nealko nápoje v postmixem neustále docházejí, jak v restauraci, tak i v areálu. To se samozřejmě může stát, že něco dojde, ale nemůže se stát, že to nikdo přes několik upozornění nedoplní a nechá to prostě být. V restauraci nedýchatelno a hrozné vedro, klimatizace téměř žádná a na všechno fronty. Upocený a ufuněný personál.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Personál líný (více líný než kdekoli jinde v Řecku, byl jsem tam min. 5x) a neschopný a arogantní. Každodenní výměna ručníků na pokoji byla jak loterie, někdo měl pro 4 lidi dva kousky, někdo třeba žádný a ani několik reklamací nepomohlo, trvalo to 24 hodin. Naše dvě rodiny (9 lidí) se tak dělili o dva ručníky. Ze třech výtahů jezdí jen dva, někdy pouze jeden.

WIFI zdarma na recepci je komedie první kategorie, funguje tak na každý desátý pokus. Opět nezájem personálu s tím něco dělat.

Personálu je při plné obsazenosti hotelu žalostně málo a nestíhají.

Sportoviště celkem v pohodě, dost opotřebovaná a neudržovaná, ale dá se to vydržet.

Jen animátoři mají centrálu u dětského bazénku, ale spoustu aktivit jinde v areálu a tak pouští muziku často neskutečně nahlas a to ridiče s dětmi, kteří logicky jsou u dětského bazénu a tobogánů, celkem otravuje. Je to nelogicky a nešťastně umístěné.

Výborný byl animační tým, jejich program pro děti, to je velké pozitivum, ale asi proto, že to nědělají řečtí odborníci, ale mladí lidé z různých koutů Evropy a pět našich z cestovky.

Pláž a moře  průměrně (3,3/5)

Pro kapacitu hotelu neskutečně málo lehátek, jak na pláži, tak u bazénu. Tedy lákadlo v katalogu na lehátka zdarma je na nic, když musíte ležet na trávě. Pláž oblázkovo písčitá a brzy hloubka, určitě se hodí boty do vody. Moře v srpnu velice příjemně teplé a relativně čisté. Bazény v pohodě, jen neustále taky hodně narvané, v plné sezóně to kapacitou nestačí. Dlažba kolem bazénů je špatně zvolené, neustále hodně klouže a dost na ní lidé padají, hlavně děti.

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

Pár malých obchůdků, kde mají prakticky to samé a několik taveren, jinak nic. Vše je umístěno u rušné silnice s úzkým chodníkem na každé straně v rozsahu cca 400 m od hotelu, dále nic.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Neodpovídá avizovaným službám cestovní kanceláře, neodpovídá jiným podobným resortům této kategorie v Řecku nebo Turecku, služby jsou špatné.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 29
z 47 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání