Napsat recenzi

Rozporuplné pocity - v něčem super, v něčem nic moc

Recenze hotelu Doreta Beach Resort & Spa **** (Řecko - Rhodos - Theologos)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 395x
Recenze se líbila: 445 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Některé recenze bohužel dost klamou (nebo jsme byli v jiném hotelu?).

Souhlasím - strašně nás zklamalo moře a pláž (což je tedy u dovolené u moře, dost podstatný problém, že?), protože CK měla uvedeno, že zrovna pláž u hotelu je ocenována EU modrou vlajkou. Tak to tedy nevím za co .... . Ale vše ostatní - ubytování, jídlo, pití buď super nebo bez závažnějších připomínek ..... .

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Super - velký pokoj a velká koupelna se sprchovým koutem, vanou a záchodem + balkon. Úklid perfektní - uklizeno vždy dopoledne, když jsme byli pryč, vždy vyměněny ručníky + žádné doprošování toaletního papíru jako v hotelech v Turecku, Maroku nebo Tunisu (pravda - nejsme příznivci "podplácení" uklízeček tzv. bakšišným). Klimatizace fungovala stále a šla seřídit, také rozdíl třeba proti Turecku, kdy přes noc vůbec nefungovala a k ránu se člověk probouzel propocený.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Jídlo chutné, poměrně velký výběr, všeho dostatek, jen problém, že občas nestíhali doplňovat, když se nahrnulo více lidí. U pití výhoda, že si můžete sami vše načepovat včetně piva a vína - občas to ale nefungovalo, že daný nápoj došel a chvíli trvalo než to zase fungovalo. Tvrdý alkohol a míchané nápoje - samozřejmě jen u baru, ale personál se snažil a většinou to dlouho netrvalo - rozhodně tato služba v rámci "all incl." fungovala lépe než jsme zažili třeba v Turecku nebo Maroku.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

V pohodě, bez připomínek.

Pro české rekreanty je výhodou velký český animační tým, který se opravdu snaží, stále zve a nabízí různé aktivity - beach volejbal, vodní pólo, zumbu, mnoho aktivit pro děti (dětskou diskotéku), atd. (může to být až pro některé "citlivé" rekreanty v určitých chvílích nepříjemné)

Pláž a moře  průměrně (3,3/5)

Největší mínus - hrozný vítr (výhodou silného větru ale bylo, že se lépe snášelo horko :-))), který zvedá písek a všechno svinstvo lítá to do obličeje. Pláž je sice písčitá, ale do moře musíte po ostrých kamenech různé velikosti, což je docela problém pro toho, kdo má špatnou stabilitu, není fakýr a nemá boty do vody. Nevím, jestli to bývá vždy, ale v průběhu našeho pobytu byly poměrně velké vlny, které vyhazovaly kameny na břeh, takže docela problém vlézt do moře a pak z něho zase vylézt - specielně pro děti. Škoda, jinak teplota vody příjemná. Za to, že zde mají rekreanti ve zvyku si obsazovat lehátka před východem slunce aniž pak na pláž nebo k bazénu v průběhu dne vůbec přijdou asi personál nemůže, my jsme se to snažili změnit a byli jsme "odměněni" tím, že jsme většinou na lehátkách neleželi ..... .

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

Výhoda, že v okolí skoro nic není (kromě pár obchodů) pro ty, kdo mají rády ticho a klid. Údajný problém s nízko letícími letadly a kouřícím komínem bych jako problém neviděl, protože jsme na ostrově, tak letadla jsou vidět a slyšet skoro všude, ale nás to nijak neobtěžovalo, to samé kouřící komín v dáli - je tam nějaká továrna nebo elektrárna, ale občasný kouř šel jiným směrem a také byl velký vítr, takže všechno rozfoukal.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Rozporuplné pocity - v něčem super, v něčem nic moc.

Každopádně ideální místo pro vyznavače vodních sportů potřebujících silný vítr např. windsurfing a pro ty rekreanty, kteří nechodí na pláž k moři, ale rádi provozují aktivity s animátory a lehnou si u hotelového bazénu se skluzavkami blízko baru s velkým výběrem nápojů!

Ale zvláště pro rodiny s dětmi, pokud milují koupání v moři a ležení na pláži přímo u moře, nedoporučuji!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 29
z 47 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro obchodníky
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání