Napsat recenzi

Odpocinek? Kdepak... Galeje

Recenze hotelu Doreta Beach Resort & Spa **** (Řecko - Rhodos - Theologos)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 1 040x
Recenze se líbila: 437 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Dobry den vsem, rad bych se s vami podelil o sve zazitky z nasi ,,dovolene". I presto, ze jsme toho za svuj zivot procestovali hodne a mame s cim srovnavat, bez vahani bych toto misto honosici se peti hvezdami nad hlavni recepci (jinak v nabidce CK 4*) v hale hotelu degradoval na max. 3* a to jen diky kucharum, zachranujicim cest jinak absolutne nefunkcnimu hotelu a nefungujicimu personalu. NIC zde nefunguje jak ma : (

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Ubytovani pro 4 lidi v pokoji o velikosti cca 12m2, takze bysme ani nespocitali ukopane malicky na nohou pri klickovani v 30 cm ulickach mezi stenou a postelemi. Matrace velmi mekke, postele vrzajici a pri kazdem pohybu spoluleziciho na druhe posteli jste zarucene vzhuru. Plisen na strope v koupelne zrejme nekolik let stara, lista za vanou uvolnena a jiz nekolikrat ,,zapatlana" silikonem. Zastena na sprchovani neni a neni ani podlozka pred vanu, takze jakmile vylezete z vany, zacne vase bruslarske umeni po koupelne. Odpadni kanalek uprostred zapachal a to nemuvim o cistote trysek v mozna kdysi davno fungujici masazni vane. Takze max.sprcha, napustenou vanu nedoporucuji. Stale a prakticky celou dovolenou nedostatek rucniku a prosteradel s jedinym argumentem uklizecek ,,mašina kaput". Jednou 1 rucnik pro ctyri lidi, jindy 2 prosteradla misto 4 atp.. Takze se dohadujete, shanite, uplacite....

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Jidlo moc dobre, ale fronty dlouhe jak za byvaleho rezimu, kdyz privezli jednou za rok banany. Stale a stale a stale neco dochazelo. Vino, piti alko i nealko, kecup, takze ze trech mist s napoji rozmistenych ruzne po jidelne musite obehnout min.dve z nich, abyste dostali pozadovany napoj, jidla nestihali vozit z kuchyne, stejne tak sklizet ze stolu. Zkratka kapacita jidelny neni takova, jak by bylo potreba. Vyborne byly zakusky, zelenina a maso. Jinak v jidelne neni nebo nefunguje klimatice, takze po peti minutach z vas tece jako v saune.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Nefunkcni 1 vytah ze trech v jiz i tak absolutne kapacitne nedostacujicim provozu. Vetsina lidi chodi pesky, ale pate patro je pate patro a co teprve kocarky, zavazadla atp.? Zde je nutne se velmi obrnit trpelivosti, protoze na vytahy se zde ceka stale a dlouho. Nekdy nefunguje zadny a pokud nejde proud (to je zde denni rutina i nekolikrat behem dne). Takze nefunguje nic, wc, svetla na chodbach kde je jinak absolutni tma, klima, netece voda, nemate co pit, nahradni piti v pet lahvich zde odmitaji poskytnout. Neni klima v hale hotelu ani v jidelne. Wifi je opravdu velmi spatnym zertem a mel by za tuto klamavou reklamu nekdo zaplatit. Personal=KATASTROFA! Recepcni drze a absolutne s nicim vam nepomohou, nic nezaridi, protoze maji naucene fraze - ja za to nemohu, ja nemohu opustit recepci, reditel tu neni a nema ani telefon, manazer hotelu tu take neni a nema ani telefon, takze tomu zde vlastne nikdo neveli a nemuze sjednat napravu. Udrzbar je pouze karikatura v monterkach s otlacenymi lokty od pultu recepce, coz je misto jak delane pro chlapky co maji odstranovat zavady.

Animatori jsou prima, prehaneji to s hlasitosti hudby, kdz mnohdy neslysite ani slovo a to vse hned u detskeho bazenku.

Barmani kapacitne nestihaji, takze si na svuj drink v all inclusive opet jako na vse zde pockate. Pokud tedy budete mit to stesti, ze zrovna bude vodka, rum, gin, vino atd. Stale to dochazi a nedoplnuje se.

Pláž a moře  průměrně (3,3/5)

V mori na dno neuvidite, stale zakalene se spoustou ras. Vstup do more pres kameny o velikosti tenisovych micku je pro starsi lidi a deti velmi obtizny a neni opravdu moc pekny pohled jak se starsi lide potaci ven z more. Oblazkova plaz? Kdepak. Pisek a kameny. Lehatka? Vstavacka v 6 rano a hura s osuskou na lehatko, jinak jste cely den bez pohodlneho lezeni. Manzelka vstavala denne v 6 hod. A delegatka nam, stejne jako lidem pred nami tvrdila, ze jsou objednany dalsi (v pulce sezony) - vite jak, slibem nezarmoutis..

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

Tovarna cca 300 metru od plaze nebyla nikde zminena, proc asi? Protoze kourici komin nikoho nepotesi a muze rozhodnouto vyberu. Jinak ve vesnici az na par taveren a obchodu nic neni.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Doporucovali jsme nasi delegatce aby CK ********** vyradila tento hotel ze sve nabidky. Tento hotel kazi dobre jmeno nejen CK, ale i celemu Recku, kde jsou sluzby dle nasich dosavadnich zkusenosti super. Tento nazor s nami sdilelo i mnoho dalsich lidi, kteri stejne jako my s nicim podobnym doposud nesetkali.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 29
z 47 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Jitka: Naprostá pravda - 2. 4. 2015 22:30

Přesně takovou, možná trošku horší recenzi jsem v srpnu 2014 poslala, pár dnů zde byla zveřejněna a jak tak koukám, už zde není. Takže někdo to tady cenzuruje?!!!!!!! reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání