Napsat recenzi

Mírné zklamání až rozčarování.

Recenze hotelu Doreta Beach Resort & Spa **** (Řecko - Rhodos - Theologos)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 369x
Recenze se líbila: 463 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Rhodos je krásný ostrov.

Hotelové služby a ubytování na rozumné úrovni.

Z pláže jsme byli zklamaní, žádné mušle a nepořádek. Nedostatek lehátek z důvodu chamtivosti některých rekreantů.

Moře příjemně osvěžilo a bylo hoooodně slané, vzhledem k velkým vlnám a větru bylo zvířené (při potápění nebylo nic vidět).

Jídelna a kuchyň nestíhá, ale vaří celkem dobře.

Areál hotelu je hezký a udržovaný.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Pokoj byl zařízený dostatečně, koupelna se sprchovým koutem, vanou a záchodem + balkon. Úklid každý den dopoledne, ustlaná postel, složené ručníky, výměna ručníků cca každé 2-3 dny. Klimatizace fungovala, ale nebylo možné regulovat výkon, přepínač prostě nefungoval, přestože jsme to na recepci upozornili. Proto jsme klimatizaci vypnuli a spali s otevřeným oknem.

Zhruba polovina pokojů s výhledem na moře a polovina do ulice. My jsme měli (podobně jako většina Čechů) ten do ulice. Náš měl ještě navíc tu výhodu, že byl přímo nad nákladní rampou do kuchyně. Každý den výjma neděle v 5:30 ráno přijeli popeláři pro odpadky z hotelu, následně další auta s dodávkou zeleniny, masa, nápojů, atd a dělali celkem slušný hluk.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Jídlo bylo chutné, z nabídky se vybrat dalo, ale žádný extra zázrak to nebyl. Přirovnali bychom to k závodní jídelně z 80-tých let. Kapacita jídelny a kuchyně byla nedostatečná. Fronty se tvořili u snídaní, obědů i večeří. Personál nestíhali doplňovat a ve špičce byl velmi nervózní. Výběr nápojů v jídelně a na barech OK, samoobsluha u bazénu nic moc. Výčep piva a vína občas mimo provoz, instatní nápoje (cola, orange, lemon, soda) docházeli, ale po upozornění obsluhy byla zjednána okamžitá náprava. Tvrdý alkohol a míchané nápoje - samozřejmě jen u baru. Personál baru moc velkou aktivitu nepředváděl, ale obsloužil všechny. Při pozdravu, úsměvu a poděkování byl přívětivější.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Celkem bez připomínek, až na bazén a kvalitu vody. Při našem příjezdu byla voda mírně zakalená, ale modrá. Po cca 2 dnech se obarvila na zeleno, nevypadala vůbec vábně a mírně zapáchala. Hlásili jsme to na recepci, přislíbili nápravu. Během dvou dnů nasypali do bazénu "hromadu" chlóru, část vody vypustili a doplnili novou. Po tomto zásahu se situace výrazně zlepšila a voda byla krásně průzračná, alebyla hodně cítit chlórem. Měli jsme pocit, že plaveme v SAVU.

Pláž a moře  průměrně (3,3/5)

Z pláže byl krásný výhled na komín mazutové elektrárny. Naštěstí má komín dostatečně vysoký a stále fouká silný vítr, takže není až na výjimky nic cítit.

Silný vítr zvedá písek a vše co je napláži. Pláž je písčitá s kameny, ale vstup do moře je pouze po oblázcích a kamenech různé velikosti. vzhledem k velkým vlnám a silnému větru je docela problém se stabilitou starších lidí a dětí. Boty do vody jsou velkou výhodou.

Nevím, jestli tio je standard, ale v průběhu našeho pobytu byly poměrně velké vlny, které vyhazovaly na břeh kameny a mořskou trávu.

Pláž nikdo neuklízí nebo alespoň my jsme tam nikoho neviděli. Navečer naběhnou dva "hoši" porovnají lehátka, vynesou odpadkové koše a to je vše.

Lehátka pravidelně obsazená od 7:00 jak u bazénu tak na pláži, za to personál nemůže. Ruští soudruzi pro jistotu obsadí pozice u bazénu i na pláži a pak se tam celý den nikdo neukáže.

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

V okolí hotelu nic zajímavého není (kromě pár obchodů). Na letiště je to hodně blízko, takže jsou často vidět nízko letící letadla. Ostrov je krásný a určitě se vyplatí půjčit si auto a vyrazit po pobreží nebo do vnitrozemí nebo na druhou stranu ostrova ke Středozemnímu moři. Za prohlídku stojí také města Lindos a Rhodos.

Hned vedle hotelové pláže je pláž veřejná s možností zapůjčení windsurfing nebo kateboardu. pro vznavače těchto sportů je to "ráj"

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Rozporuplné pocity .

Pro rodiny s dětmi a seniory, kteří mají rádi koupání v moři a relax na pláži přímo u moře, nedoporučuji!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 29
z 47 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání