Napsat recenzi

Hezká rodinná dovolená!

Recenze hotelu Doreta Beach Resort & Spa **** (Řecko - Rhodos - Theologos)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 775x
Recenze se líbila: 420 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

První rodinná dovolená s tříletým synem. Když jsem četl recenze, odjížděl jsem s lehkou obavou..., opak se stal pravdou. Již při příjezdu v nočních hodinách nás přivítali úsměvy českých animátorů a hned začali pomáhat a věnovat se lidem.

Jako obrovský plus je český animační tým - každý den spousta sportovního vyžití jak pro děti tak pro dospělé - hlavně díky nim se stala naše dovolená skvělou !!

"Komín" - kdybych o něm nečetl tady na recenzích a na pláži ho nehledal, tak pomalu o něm ani nevím.

Rusi i Poláci naprosto v pohodě - nechápu některé pisatele.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Bydleli jsme ve 4.patře, kdy bylo celé patro po rekonstrukci. Pokoje denně uklizené, ručníky vyměněné, podlahy vytřené :-) . Klimatizace fungovala skvěle. Koupelna - sprchový kout + vana s vířivkou, fén dle ženy ok :-) . TV a lednici na pokoji. Prostorný balkon s dvěma židlemi a stolečkem. Co se týče výtahu, ano sem tam se utvořila řada a člověk musel čekat, ale neviděl bych to tragicky. Po tom válení se na pláži přišli schody na protažení vhod :-)

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Výběr dostatečný jak u snídaně, obědů tak i večeře. Každý si najde to svoje. Je pravda, že hned po otvírací době se jídelna naplnila na maximální kapacitu, ale stačí jít na jídlo o půl hoďky později a je to v klidu - nebát se, jídla je dost :-D

Možnost se najíst ve snacku u bazénu ( ovoce, pizza, saláty, bagety ) .

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Personál vstřícný, vždy ochotný.

Velké téma všech recenzí - wifi ! Je tam wifi free, která je neustále zatížena, ale také je tam zabezpečená síť ( doretta minimarket ) , kde vám na recepci sdělí kód. Většina hotelových hostů to neví, respektive se nezeptá na recepci.

Pláž a moře  průměrně (3,3/5)

Pláž písečná. Vstup do moře kamínkový, ale po pár krocích ve vodě jste zase na písku :-) Kdo má boty do vody, tak je v pohodě. My je neměli, ale i tak jsme se v moři skvěle vyblbli - jen člověk musí do vody a z vody trošku opatrněji ;-) . Moře čisté a voda teplejší jak v bazénu..

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

V okolí hotelu pár marketů a pár tavaren, ale něměli jsme potřebu se nějak vzdalovat. Program animačního týmu nás zcela zabavil.

Doporučuji výlet do města Rhodes moc hezké.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Za nás super dovolená a budeme rádi vzpomínat !!

Možná bych jen přidal poznámku pro všechny kritiky - kdo chce hledat chyby, vždy si je najde !! A musím se přiznat, že za chovaní některých českých spoluobčanů jsem se musel opravdu stydět.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 29
z 47 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání