Napsat recenzi

Byli jsme celkem spokojení.

Recenze hotelu Doreta Beach Resort & Spa **** (Řecko - Rhodos - Theologos)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 900x
Recenze se líbila: 516 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Určitě se našly drobné nedostatky, ale kdo je nevyhledává, ten je pak ani nevnímá. Byli jsme v Doretě na přelomu září a října, takže v podstatě až ke konci sezóny. Přesto až na jeden deštivý den bylo krásně, teplá voda, v noci nebylo moc horko.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Měli jsme zrekonstruovaný pokoj v 5. patře. Žádný problém. Ve slotu na elektřinu byla druhá karta, takže se nám nevypínala a nebyl problém nabít mobil i při nepřítomnosti v pokoji. V koupelně sprchový kout (klasický zavírací) a vířivka. Výhled jsme měli do vnitrozemí, ale nevadilo.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Celkem výběr, jídla se sice opakovala, ale dalo se vždycky vybrat. Maso hovězí, vepřové, skopové, kuřecí, krůtí (ne všechny naráz, ale minimálně dva druhy), ryby apod. Hodně zeleniny, syrová i tepelně upravená. Únikovka byly špagety, ale nechci jim křivdit, byly taky dobré a dali jsme si je i když bylo na výběr něco jiného. ... Přibrali jsme pár kilo a to jsme hodně plavali, tři dny cestovali po ostrově a prochodili kvanta památek.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Celkem bez problémů. Sice v postmixech občas místo džusu tekla jenom voda (jednou dokonce cola) a na barech byly většinou fronty (hlavně takhle po večeři, případně odpoledne u bazénu). Jednou došlo pivo, jednou nějaká kořalka, ale vždycky se dala vybrat alternativa. V jídelně personál velmi ochotný, pan vedoucí, to byla úslužnost sama. Barmani se zdáli občas nevrlí, ale ani se jim nedivím, když si lidi občas vymýšlejí a neumí číst (třeba že na osobu se vydávají jen dva drinky, ne čtyři).

Co byl problém byly výtahy. Při příjezdu fungoval jenom jeden, druhý den už dva (třetí by mimo provoz i dle recenzí dlouhodobě). Občas se vytvořily fronty u výtahů. A proč? Protože líná verbež z východní Evropy (Poláci, Rusové i Češi) nemůže vyjít do prvního či druhého patra (a dokonce ani sejít dolů) pěšky. Pak se člověk nemůže divit, že lidi z vyšších pater mají smůlu, o maminách s kočárky ani nemluvě. Takže jsme z toho pátého občas rezignovali a vydali se po svých, protože nahoře bychom se výtahu taky nemuseli dočkat.

Obrovská pochvala patří animátorům. Byť jsme my sami animačních služeb moc nevyužívali (občas petanque nebo volejbal), tak přístup animátorů byl fantastický. Pochvala patří i delegátce CK.

Perličkou byla stávka personálu od 1. října. Bary a jídelna fungovaly, ale uklízečky nikoliv, takže se 2 - 3 dny neuklízelo. Ale nedivím se jim, prý nedostali 3 měsíce plat.

Pláž a moře  průměrně (3,3/5)

Pláž je teda velké mínus - hrubé kameny, i v botách do vody to byl občas problém. Zvlášť když byly větší vlny (a ty byly skoro pořád). Na pláži hodně řas, stejně jako na kraji ve vodě, takže sprcha byla nezbytná. Na druhou stranu, řádění ve vlnách bylo fantastické a když se na Vás valí vlna metr nad hlavou, je to nezapomenutelný zážitek.

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

Naproti nějaká hospoda a bar, semtam nějaký ten obchod, půjčovny aut. My si půjčili na tři dny VW Polo a sjezdili jsme celý ostrov (najezdili jsme přes 500 km). Auto nás stálo 75 Euro (v hotelu bychom platili za totéž přes stovku). Navštívili jsme hodně památek, hodně pláží v různých částech ostrova včetně Prasonisi. To byla paráda. Doporučuji si předem najít nějaké reference, vybrat místa a vzít si sebou do auta navigaci, ušetří to dost času.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Přes drobné výhrady hotel hodnotím kladně. Za cenu v super last minute se to rozhodně vyplatí. Kdybych za to měl ale dát 25 isíc, asi bych měl výhrad podstatně víc. A hlavně, nejsme kverulanti, co hledají jenom problémy, ale snažíme se naopak najít to pozitivní. Navíc z předchozích recenzí jsme měli celkem dobrou představu, co můžeme očekávat. Žádná katastrofa to samozřejmě, jak někteří naznačovali, rozhodně nebyla.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 29
z 47 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání