Napsat recenzi

super dovolená!

Recenze hotelu Asterias Hotel ***+ (Řecko - Rhodos - Theologos)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 725x
Recenze se líbila: 420 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Snad asi nejlepší dovolená,na které jsem byla!Spokojenost se vším,blízko k moři,jídlo výtečný,personál ochotný,prostě bomba!

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Pohodlné pokoje,každý den uklizené,ručníky mění taky každý den.Pokoje mají prostorný balkon a skoro všechny mají výhled na moře.Pokoje mají síťku na balkoně,ale je tam poměrně dost komárů,takže doporučuji repelent.A nebo zakoupit klimatizaci za 5euro na den a pak nemusíte mít otevřený balkon.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Perfektní!Sice výběr není velký jako v nějakém 4hvěz.hotelu,ale určitě si každý vybere...k obědu a večeři těstoviny,rýře brambory,hranolky k tomu nějaká ryba,vepřové masi,hodně kuřecího a dokonce jsme měli i hovězí a samozřejmě spoustu zeleniny.Když něco dojde,vždy se doplnuje.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Personál usměvavý,příjemný,dokonce i jeden číšník umí česky,takže to je plus navíc.Hotel je pěkný,je v něm hodně čechů,takže když se tam sejde dobrá partie,máte o zábavu postaráno.Jen teda animační programy moc nefungují,pro dospělé nejsou vůbec,pro děti jen takové jednoduché.

Pláž a moře  průměrně (3/5)

Moře krásné,teplé,jsou tam velké vlny,protože je tam hodně větrno.Na pláži jsou kamínky +písek,do moře je potřeba obuv.Na pláži je pár lehátek,slunečníky žádný,stín tam dělají borovice.Pláž je neuržovaná,ale kdyby lidé házeli odpadky do popelnic(které tam jsou)tak není co kritizovat.Na pláži koukáte na komín z továrny,ale pokud by vám to vadilo,tak se otočte jiným směrem a hned budete mít hezčí výhled.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

V okolí toho moc nenajdete,dva hotely poblíž a pár supermarketu.Pro toho,kdo vyhledává klid,úplný ideál.Pro děti je tam pěkné dětské hřiště.Lítá tam dost letadel,které mohou někoho rušit,ale nám to vůbec nerušilo.Naopak jsme se po každém ohlédly,lítají tak nizko,že se dají kolikrát i přečíst nápisy.Pro děti je to zajímavá podívaná.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Super!Hned bych jela znovu!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 47
z 65 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání