Napsat recenzi

Hotel Asterias

Recenze hotelu Asterias Hotel ***+ (Řecko - Rhodos - Theologos)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 596x
Recenze se líbila: 514 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel se nachází na klidném místě ostrova, kousek od pláže. Pro rodiny s dětmi ideální. Ale určitě se bude líbit i mladším generacím. S přítelem jsme se vrátili minulý týden a nemohli jsme si na nic stěžovat. Nechápu recenzi, kde slečna píše, že hvězdičky neodpovídají hotelu, že personál je neochotný, nalévají málo alkoholu. Naopak ! Hotel má sice dvě hvězdičky, ale všude bylo čisto, uklízečky každý den mění ručníky, myjí koupelnu a převlékají postele. Jídlo bylo výborné. Co se týče alkoholu, jeden panák tam = 2-3 panáky u nás. V blízkosti hotelu se nachází pár obchůdků, kde si člověk suvenýry nakoupí a nepotřebuje ani do města. Takže celkový dojem byl super, sešlo se nás více mladých a byli jsme se zájezdem naprosto spokojeni :) Určitě doporučujeme :)

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Vše bylo čisté, každý den se uklízelo. Okolí hotelu upravené, krásné hřiště pro děti, bazén čistý.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Každý si přišel na své. Denně brambory, těstoviny, kaše, hranolky, několik druhů masa, zelenina, ovoce, ke svačině bud pizza nebo buchty. Nebylo jídlo abychom si nevybrali :)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Na to, že má hotel "pouze" dvě hvězdičky, jsme si nemohli stěžovat. Můžete si připlatit klimatizaci, ale nebylo to nutné. Stačí si na noc otevřít balkon. Jediné co doporučuji je nějaký silný repelent na komáry. Dále je možnost si uchovat věci do trezoru, ale taky to není nutné. Uklízečky si ničeho nevšímaly. Když se něco někde válelo, tak to jen zvedly nebo posunuly, aby mohly vytřít. Personál byl velice vstřícný, cokoliv člověk potřebuje, tak Vám zjistí a zařídí.

Pláž a moře  průměrně (3/5)

Pláž není až tak udržovaná, jsou zde k dispozici lehátka. Je písčito-kamenná. Moře je teplé (cca 28 stupnů), jedinou nevýhodou je, že na této východní straně ostrova fouká vítr, takže je moře lehce zkalení pískem a nedá se zde kvůli větším vlnám šnorchlovat.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Čisté, udržované. Před hotelem dětské hřiště, pingpongový stůl a kulečník. Pláž je kousek od hotelu. Obchůdky cca 500m.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Celkový dojem z této dovolené je luxusní. Za výbornou cenu výborná dovolená ! Určitě doporučuji.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 47
z 65 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání