Napsat recenzi

Nejkrásnější dovolená v Řecku

Recenze hotelu Stegna Star Aparthotel *** (Řecko - Rhodos - Stegna)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2016
Přečteno: 568x
Recenze se líbila: 321 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Výborná lokalita,klidné,tiché místo,hotel přímo u písčité pláže,čisté,průzračné moře.

Ubytování  průměrně (4,8/5)

Nejlepší apartmány v Řecku.Jezdíme už asi 20 let na dovolené,nejčastěji právě do Řecka,a ostrov Rhodos se nám jeví jako jedna z nejkrásnějších destinací v celém Řecku.Chtěli jsme poklidnou rekreaci,bez hlučného nočního života,s minimem turistů.A to vše splňovala právě vesnička Stegna a její apartmány Stegna Star.Byli jsme přímo nadšeni nejen ubytováním,ale i celkovou atmosférou této jedinečné rhodské vesničky.Za vše hovoří příběh jisté paní z Prahy,která už více jak desetiletí nejezdí nikam jinam než právě sem:do apartmánů Stegna star,a to i několikrát do roka.Naprosto jí rozumíme!Také my se sem toužíme vrátit!

Strava a stravování  průměrně (4,3/5)

Ač jsme měli pobyt bez jídla,přesto jsme si občas zakoupili něco u vynikající kuchařky,majitelky apartmánů,paní Kataríny.Jídlo bylo bezchybné,z čerstvých ryb,naprostá lahoda.Zakoupili jsme si i vstupné na řecký večer a byli jsme unešeni ,nejen tanečním vystoupením řeckých umělců,ale i bohatou nabídkou švédských stolů s širokým sortimentem řeckých specialit.Nezapomenutelné pro mne osobně zůstává má účast na řeckém tanečním vystoupení,kde mě řečtí tanečníci vynesli na stůl a já tančila pro pobavení všech zúčastněných rekreantů.Tady doma bych se styděla,ale tam mi to vůbec nevadilo a cítila jsem se výjimečně.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,8/5)

Vybavení hotelu,našeho pokoje bylo perfekní,přesně to,co jsme potřebovali a nad naše očekávání(skleničky na víno,tvořítka na led,struhadlo,....)Opravdu,maximálně dobře vybavená kuchyňka.Byli jsme už v mnoha apartmánech,ale takhle dobře vybavenou kuchyňku jsme měli poprvé.

Pláž a moře  průměrně (4,7/5)

Pláž čistá,písčitá,pozvolný vstup do moře.Přesto,že byl vrchol letní sezóny,pláž nikdy nebyla přeplněna rekreanty,nechávali jsme si zde osušky i tašky,nikdy se nám nic neztratilo,vše jsme vždy našli netknuté na svém místě.

Okolí hotelu  průměrně (4,4/5)

Stegna je malá vesnička na břehu moře.V zimě zde žijí pouze 2 muži,jinak je toto letovisko opuštěné.Každý večer jsme korzovali s přáteli a užívali si krásný večer na Rodosu.Je zde mnoho taveren,kde se dá prožít příjemná,teplá noc v milé společnosti.

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Vraceli jsme se do ČR po 11dnech odpočatí,svěží a nabytí nezapomenutelnými zážitky.Vidět východ slunce v hlavním městě Rodosu(a západ slunce v Lindosu)bude už navždy patřit mezi nejsilnější a nezapomenutelné zážitky našeho života.Zamilovali jsme si tento úchvatný ostrov a vrátíme se zase sem.Kdo chce být štastný,zažít neopakovatelné okamžiky,ten ať určitě navštíví toto jedinečné kouzelné místo planety.Rhodos nikdy nezklame!!!!!!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 13
z 13 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání