Napsat recenzi

Naprostá spokojenost

Recenze hotelu Stegna Mare Apartments ** (Řecko - Rhodos - Stegna)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 1 198x
Recenze se líbila: 498 čtenářům
Fotografie: 6
Videa: 0
Komentáře: 0
  • oblázková pláž za Stegnou pod pizzerií oblázková pláž za Stegnou pod pizzerií
  • nalevo Stegna Mare,napravo taverna Stegna Star,vpředu pláž nalevo Stegna Mare,napravo taverna Stegna Star,vpředu pláž
  • pohled z kostela Tsampika na pláž Tsampika směrem ke Stegně pohled z kostela Tsampika na pláž Tsampika směrem ke Stegně
  • Prf. Ilias,kostelík na třetí nejvyšší hoře Rhodosu u Archangelosu Prf. Ilias,kostelík na třetí nejvyšší hoře Rhodosu u Archangelosu
  • Archangelos Archangelos
  • plážička s kaplí na cestě k pláži Tsambika plážička s kaplí na cestě k pláži Tsambika

Po letošní dovolené mi to nedá,abych poprvé napsala recenzi a to na studia Stegna Mare.Byli jsme velice spokojeni především s personálem (paní Tsambika s rodinou).Uklizeno bylo denně,ručníky vyměněny obden,1krát za pobyt vyměněny lůžkoviny.Personál je velice milý.Záviděla jsem lidem,kteří sem přijeli třeba po několika letech podruhé,jak byli vítáni jako rodiní přátelé.

Ubytování  průměrně (4,5/5)

Studia jsou jednoduše ale stylově vybavena.Zařízení je funkční a neponičené.Nechybělo nám nic,s čím jsme počítali.V tomto měsíci (září) se dalo přežít i bez klimatizace.Internet byl trochu pomalý,ale šlo to.

Strava a stravování  průměrně (4,5/5)

Tento druh ubytování vyhledáváme především proto,abychom se mohli stravovat podle svých momentálních chutí a nebyli časově závislí na době výdejů jídel.Snídani nebo jednoduchý oběd jsme si bez problému uvařili doma a na večeři jsme chodili do různých taveren.Nejčastěji do vedlejší taverny Stegna Star,kde výborně vaří.Každý čtvrtek je zde řecký večer,na který je dobré si rezervovat stůl,pokud nechcete stát na ulici.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (5/5)

Toto hodnocení píšu hlavně proto ,abych pochválila personál za vzorný úklid,ochotu a přátelské jednání.Ne všude v Řecku je to samozřejmostí.Trochu jsme váhali s volbou kvůli tomu,že zde není bazén a my si ráno rádi zaplaveme.Ale moře je opravdu kousíček,takže není třeba žádná velká výprava,jen se pak osprchnout.Vybavení kuchyňky je základní.Nečekejte např.vařečky mísu,džbánek,struhadlo.Pokud si půjčíte auto,parkování je na ulici před domem.Ve dvoře je sice velká nevyužitá plocha,ale nájezd na příjezdovku je dost vysoký.

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Vyjdete z domu,přejdete místní uličku a jste na pláži.Pokud máte zájem o slunečník s lehátky,postará se o vás manžel paní Tsambiky Čárlí.My jsme to využili pouze jednou,kdy jsme se rozhodli,že budeme u moře celý den a chtěli jsme ležet ve stínu.Pláž je písčitá,čistá a rozhodně prostornější než stísněná pláž u velkého hotelu na konci Stegny.Moře-úžasně čisté,teplota osvěžující,do vetší hloubky nemusíte jí ,,půl kilometru".Zažiji jsme tu chlápka,co si harpunkou lovil rybky k jídlu.

Okolí hotelu  průměrně (4,5/5)

Vesnici Stegna obejdete po hlavní ulici tam a zpět za půl hodiny.Je zde dostatek taveren,pár barů,asi čtyři obchody ,,supermarkety",čtyři obchody se suvenýry,dvě půjčovny aut a motorek.K půjčovnám bych dodala doporučení zarezervovat si vůz nebo motorku včas.Pokud chcete na pěší výlet,doporučuji vydat se v raději pevné obuvi na pláž Tsambika.Cesta trvá asi 1/2 až 3/4 hodiny.Kdo nechce ,nepotřebuje plavky,konec pláže je vyhrazen pro nudisty.Jsou tam ale i lehátka,taverny a bary,sprchy.Určitě tuto pláž navštivte třeba na motorce nebo cestou z výletu autem.Na druhé straně Stegny jsme narazili na momentálně opuštěnou oblázkovou pláž s barem a pár slunečníkama.Autobusem se dostanete ráno nahoru do města Archangelos nebo do Rhodosu.Zpátky jede odpoledne.Z Archangelosu byla celkem pěkná procházka zpět do Stegny.Myslím,že by ale nebyl problém chytit stopa.

Odkaz na stránky o Rhodosu- http://www.rhodos-web.cz/

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Lokalita letoviska je ideální jako výchozí bod na výlety autem nebo motorkou po celém ostrově.Pokud hledáte klidnou dovolenou bez diskoték do rána,je Stegna asi nejsevernější místo,kde byste měli hledat.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 2 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání