Napsat recenzi

Velmi dobrá volba

Recenze hotelu Porto Angeli Beach Resort Hotel ***** (Řecko - Rhodos - Stegna)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 732x
Recenze se líbila: 451 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Vesnice Stegna je klidné místo obklopené vysokým pobřežním skalním masívem. Kdo hledá městský ruch, bary, diskotéky a tisíce turistů na večerní promenádě, tak zde nebude spokojený. Je zde jen pár obchodů, několik restaurací a po nábřežním chodníku se budete procházet sami. Samotný hotel Porto Angeli je čistý a moderně zařízený, a je umístěný na konci vesnice hned u moře. Ubytování je situováno do nízkých maximálně 2 patrových budov příjemné architektury rozmístěných v nevelkém svažitém areálu. Vše je upravené, udržované, spousta zeleně a květů v areálu hotelu kontrastuje s okolními skalisky. Je to nevšední zajímavé místo a celkový náš dojem byl vynikající.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Náš pokoj byl v horní části hotelového areálu, měli jsme báječný katalogový výhled na moře. Pokoj byl vkusně a moderně zařízený, čistý, s vlastní klimatizací, s lodžií s francouskými okny, velkou koupelnou, s LCD televizí a s dveřmi fungujícími na kartu. V areálu hotelu byly i pokoje, které měli vlastní malý bazén cca 3x6 m s podvodním osvětlením - moc pěkný. Tyto pokoje bylo možné na místě dokoupit, třeba jen i na jednu noc. Byli jsme i svědky toho, že hosté při příjezdu nebyli spokojeni s výhledem do zeleně a recepční jim nabídl bez problémů jiný pokoj.

Strava a stravování  průměrně (4,7/5)

První tři dny pobytu jsme si dávali těžce do trumpety, jídlo bylo vynikající, neustále doplňované a výber byl opravdu velký. Nekolik druhů mas, hovězí, vepřové, ryby, vařené, pečené, nejlepší pro nás bylo grilované. Spousta zeleniny, ovoce, oliv, sýrů, dochucovadel, koření, nápojů, zmrzliny, a sladkých dezertů. Vše čerstvé, chutné a kvalitní. Po třech dnech cpaní se jsme si už jen vybírali lahůdky a byli střídmější. V klimatizované jídelně i na námi oblíbených venkovních terasách bylo vždy čisto, prostřeno a personál vytrvale udržoval stoly připravené pro další jedlíky.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

Personál hotelu byl příjemný, pečlivý a dokonce i usměvavý. Jak úklid, tak obsluha, tak recepce a vedení hotelu. Vybavení hotelu bylo nakloněno hostům s dětmi, těm bych tento hotel vřele doporučil. Dětské bazény, programy pro děti, večerní představení ve dvou venkovních divadlech, prolejzačky, skluzavky a trpelivý personál. Dva velké dospělé bazény, tenisový kurt, česká animátorka - cvičení ve vodě i na suchu, jóga, procházka s holemi. Pro toho kdo se nechce jen válet u moře bylo programu dost. Snad jen k dokonalosti chyběla nabídka vodních sportů - možnost půjčit si loď, šlapadlo, windsurfing aj.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Lehátka a slunečníky zdarma. Hotelová pláž je hned u hotelu, k baru pod recepcí je to asi 30 kroků. Je rozdělena skaliskem na živější a zejména hosty s dětmi obsazenou část a na klidnější, tu jsme obývali i my. Vstup do moře je pozvolný, písčitokamenitý, dalo se i bez bot do vody, pláž je až na několik kousků vyvržených řas čistá, bez odpadků, uklizená, písčitá. Moře je čisté, teplé a klidné (hotel je na východním pobřeží ostrova , západní pobřeží je takřka bouřlivé a s velkými vlnami). V moři je několik ostrůvků ve vzdálenosti 10 až 200 metrů - báječných cílů pro plavce. Nehotelová nabídka vodních sportů jakási je, ale jen střídmá. Proto 4 hvězdy.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Klid, hory, vesnické prostředí, žádný do očí bijící nepořádek. Při půjčení auta - dovezou až do hotelu - je hotel výborně umístěným výchozím bodem pro výlety po okolí. Určitě se jeďtě podívat na nejjížnější bod ostrova - je zde možnost koupání ve vlnách na písečné pláži - pro nás euforický zážitek. Také hlavní město Rhodos stojí za návštěvu. (nejsevernější bod ostrova - setkání dvou moří, staré město v hradbách, luxusní jachty v přístavu). Navštivte také pláž Afandou - její severní část je pohádková. V neposlední řadě doporučuji výlet na horu Tsambika, kde se z přímořského turisty stanete vysokohorským, hora je na dohled od hotelu a výstup a zejména nejdříve výjezd autem do neuvěřitelně prudké silnice je zážitkem.

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Vždy nespokojený blbec si vždy nějakou chybu najde, ale v tomto hotelu jsme byli opravdu spokojeni i my - puntičkáři .

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 17
z 19 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání