Napsat recenzi

Předčilo očekávání

Recenze hotelu Porto Angeli Beach Resort Hotel ***** (Řecko - Rhodos - Stegna)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 725x
Recenze se líbila: 542 čtenářům
Fotografie: 7
Videa: 0
Komentáře: 0

Krásná dovolená, ideální pro rodinu s dětmi vyhledávající klidnější a přátelské prostředí.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Bydleli jsme v části Zefyros, v přízemí s výhledem na hory. Ačkoli jsme měli objednán výhled na moře, bohužel již nebyl dostupný pokoj, vše se vyřešilo a byla nám za to odečtena poměrná cena. Polohou asi nejlepší umístění .. kousek na recepci, do jídelny, k bazénu, k moři ... Avšak víme, že v horní části areálu se nacházela ta "lepší" část pokojů.

Měli jsme dvoulůžkový pokoj s přistýlkou a terasou. V koupelně vana se zástěnou. Pokoj byl optimální, snad mohl být trochu větší, ale my se tam stejně chodíme skutečně jen vyspat. Co bych vytkla byla absence sušáku na prádlo ( i když některé pokoje jej měli?) a ne zrovna šikovné zamykání francouzských dveří na terasu.

Strava a stravování  průměrně (4,7/5)

Strava i nápoje luxusní. Myslím, že si musí vybrat každý. Každý den (večer) byl tematicky zaměřen .. takže mexická, italská, řecká, .. kuchyně. Skvostný výběr zeleniny a ovoce. Přes den snacky v podobě sušenek apod. Nápoje super, také široký výběr, včetně koktejlů a možnosti specialit (nevztahujících se na all-in).

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

Personál milý, ochotný, nevtíravý. Spoustu brigádníků z ČR. Bazény jsme nenavštěvovali. Snad jen dvakrát se sklouzl náš syn v dětském bazénu na klouzačce, ale myslím, že si tam každý najde své. Hezké dětské hřiště, sportovní hřiště. Divadlo, kde probíhají animační večery. Kiosek se suvenýry a jiným zbožím (krémy, ručníky, slamáky, boty do vody, ...)

Dětský Croco club nás ale zklamal, oproti jiným animátorům od zahraničních CK nebyli vůbec aktivní. S dětmi byli stále "zalezlí" jen v herně. Na hřiště, k moř, do bazenu .. nic.

To se ale netýká hotelu, ale CK *********.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Nádhera ! Překrásné, azurové, čisté, klidné a teplé moře.

Pláž jak je již psáno jinde rozdělena skalou na pomyslné dvě části, my navštěvovali tu více písčitou, byl tam pohodlnější vstup do vody. Ve vodě část vstupu písečná, potom oblázky a větší kameny. My obuv do vody nepotřebovali, dokonce ani náš šestiletý syn ne. Na obou plážích lehátka se slunečníky, sprchy. Osušky možno způjčit za vratnou kauci 5eur/ks ... výměna je za 50 centů.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Stegna je malá vesnička, neočekávejte bohatý noční život. To asi raději volte Faliraki.

Nicméně možno výlety autem, autobusem, lodí. My byli na nejkrásnější pláži Rhodosu, Tsambice lodním taxi a v hlavním městě pak autobusem. Je možnost vidět soutek dvou moří, za horizotem Turecko, staré město ... spoustu jiných památek. Stojí to za to.

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

S klidným svědomím doporučuj, rozhodně bychom jej navštívili znovu.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 17
z 19 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání