Napsat recenzi

Skvělé klidné místo

Recenze hotelu Christos Studios *** (Řecko - Rhodos - Stegna)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2012
Přečteno: 1 234x
Recenze se líbila: 492 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

Bezvadný, příjemný "hotýlek", dostatek soukromí - v budově jen několik málo apartmánů. Příjemná klidná terasa. Písečná pláž na dosah ruky - jen přes málo frekventovanou ulici.

Možnost zakoupení all inclusive ve vedlejší hotelu Porto Angeli Beach**** - velmi příjemné možnost využít veškeré služby tohoto 4* hotelu (jídlo, sporty, bary, bazén, lehátka na pláži zdarma..). Součástí budovy je i minimarket a půjčovna skútrů.

Ubytování  průměrně (4/5)

Hezký pokoj s prostornou koupelnou a malou kuchyňkou. Vše čisté, neporušený nábytek, pohodlná postel. Kuchyňku jsme nevyužili-měli jsme all inn ve vedlejším hotelu. Klimatizace za příplatek - 5 eur/den. V pokoji se neuklízí - není to hotel. Ručníky nejsou k dispozici.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Stravovali jsme se ve vedleším 4* hotelu Porto Angeli, Christina jídlo nenabízela. V Portu jídlo dobré, teplé, bylo ho dost, různé obměny. Pili jsme převážně pivo a míchané drinky - obojí dobré, za zmínku stojí místní frappé-luxus. Hezká venkovní terasa, avšak mnoho vos.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (5/5)

Vybavení pokoje-apartmánu popsáno výše, měli jsme pokoj v přízemí s vchodem rovnou na terasu, to bylo vše, zbytek "hotelu" jsme neprolézali. Viděli jsme bazén na střeše, ale tam jsme se v srpnu ve 40 stupních neodvážili. Personál moc moc milý, na uvítanou jsme v 11 večer dostali pivo zdarma a majitel se nezdráhal o půlnoci otevřít svůj minimarket v budově a dát nám další piva. Komunikace v angličtině bez problémů. Součástí budovy je i půjčovna skútů za dobrou cenu, půjčili jsme si skútr na 8 dní, ale už si nevzpomenu za kolik.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláž společná pro christinu i porto angeli, menší, dost nahuštěná lehátka, my je měli zadarmo v rámci all inn, jinak nevím za kolik. Písek, velmi čisté moře, sem tam balvan, pláž je umístěna poblíž zátoky, vhodné pro šnorchlování. Na druhé části pláže aquaaerobic, plážový volejbal, 1 týdně disko.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Hezké místo, Stegna je malá vesnička, kde je vlastně jen jedna hlavní silnice. Podél té je řada restaurací, obchůdků se suvenýry a lemuje ji široká písečná pláž. Christina leží až na konci vesničky, dále už jen skály. Do nejbližšího městěčka cca 2-3 km.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Skvělé místo pro strávení klidné dovolené, nečekejte zde nápor mladých zábavychtivých turistů - ti budou ve Faliraki. Vhodné pro lidi, co nejchtějí moc cestovat a poznávat a pokud ano, tak skútr je zde jediná volba. Ráda bych se se m ještě někdy vrátila.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Bíba: Špatná zkušenost - 4. 9. 2013 17:39

Stegna je nádherné místo, byla jsem tam několikrát, pokaždé v jiném ubytování, ale Studia Christina je bezkonkurenčně nejhorší. Rozpadlý nábytek, v oknech nejsou sítě i přes to, že vedle je mokřina a v ní statisíce komárů. V pokojích se vůbec neuklízí, vypadalo to, že ani před příjezdem nových klientů. Majitel neochotný, nafoukaný, osobně jsem ho viděla jak přímo řval na starou paní, protože si dovolila vylít vodu z kbelíku ke stromu na terase. Nesnesla, že tam není vytřená podlaha několik let, tak jí vytřela. Balkon nad silnicí bez zábradlí, jen s provázkem, bydleli tam prarodiče s vnoučkem a celou dobu se hrůzou chvěli, že kluk ty tři metry dolů na beton spadne.Čechům dával majitel najevo, že o ně nestojí, že jemu záleží na německé klientele, ale divila bych se, kdyby tam nějakého měl, možná poprvé a naposledy. Stejně jako já, do Christina už nikdy. Ani mezi místními nemá dobrou pověst. Oproti tomu mohu doporučit na druhém konci Stegny Antuan Matina, ubytování bez chyby a majitelka je laskavá, už druhý den, kdy Vám donese až na terasu hrozen vína, budete mít pocit, že jste na dovolené u milé tety. Každý den perfektní úklid. Na jídlo je možné chodit do restaurace Dimitris hned vedle a domluvíte se tam i bez znalosti jazyka, uvítá vás rodilá Slovenka, velmi milá Slávka. Stegna je skvělé místo, kromě ubytování v Christina. reagovat

juraj: žasnem - 7. 6. 2016 8:32

Paní Biba, v Christine sme boli 2 krát (2012 a 2015) a a to, čo popisujete, mi pripadá ako vytrhnuté z nejakého zlého kontextu. Izby sú veľmi čisté, s dobrým nábytkom, komáre asi podľa sezóny, my sme nemali ani v júni ani v júli. A ten balkon, ktorý popisujete je len dodatok k spodnému app s krásnou, hoci spoločnou, terasou, tak neviem, prečo Christinu takto zhadzujete. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání