Napsat recenzi

Podrobná recenze

Recenze hotelu El Greco Hotel ** (Řecko - Rhodos - Rhodos město)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 613x
Recenze se líbila: 451 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

Dovolená pěkná ale když Rodos tak jiný hotel. Pokud přemýšlíte nad tímto hotel, prosím přečtěte si celou moji recenzi ať víte do čeho jdete!

Ubytování  průměrně (2,6/5)

Hotel nic moc, jsme nenároční ale hotel má hodně nedostatků

Strava a stravování  průměrně (2,8/5)

Měli jsme zájezd na 11 dní a bylo úžasné jak zaměstanci dávali každý den úplně stejné jídlo. Bylo - kuřecí maso( hodně suché, kolikrat jste nemohli ani spolkout), vepřové (rozvařené), filé( rozvařené a bez chuti), zelenina(nedozrálá a pouze jeden salát), dále asi 3 saláty s majonezou(těm jsem ale nedůvěřovala, protože byly teplé, pochybuji že je měli v lednici), hranolky, meloun(pouze jednou jsme měli meloun zralý a sladký) občas dali i tzaziky, někdy byly i brambory- těch byl ale jen jeden plech, takže lidi kteří přišli o 30minut později měli smůlu...no to bylo vše...možná se vám zdá výběr dobrý, tak na co si stěžuji ale když to jíte 11dní tak toho máte celkem dost....navíc když si lidé šetří a těší se na dovolenou tak se chtějí také pořádně najíst a dopřát si...pití byl buď džus, který byl neuvěřitelně sladký! a víno (no červené se nedalo pít a bílé bylo teplé), k tomu 1,5 litru vody ( ta voda byla promyšlena, protože bez ní by se nedalo to suché maso ani spolknout) my jsme si myslely, že to bude výhoda mít to pití ale voda přímo v hotelu i mimo stojí 2eura a máte 6krat1,5litru, takže to je úplně zanedbatelné...

snídaně- sýr, salám, jogurt, nutela, džem, jedny lupínky, med, olivy, bábovka, něco jako housky...to bylo vše, opět 11 dní stejné! delegátka nám řekla, že je to ROZŠÍŘENÁ kontinentální snídaně a že majitel je tak laskav, že snídani rozšřil o nutelu, jogurt, džem, a že to je náš bonus...no popravdě řečeno, nevím co bych tam 11 dní jedla když by nebyl pan majitel tak laskavý!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

pokoje byly vybaveny palandou ale nevím, jak se 4 lidé dokázali pohybovat po jednom pokoji najednou...my byly dvě a pletly jsme se( a to máme normální postavy)...je tam kuchynska linka (2varne plochy, varná konvice, kastroly, nádobí, skleničky) celkem dobře vybavené ale pochybuji, že si tam někdo vyvářel, nám by stačila varná konvice, kterou jsme si přivezly. lednička zrezlá. nedala se dovřít a chyběla dvířka od mrazáčku, takže si umíte představit jak ten led, který se vytvořil se rozttekl a po lednici nám tekla voda (personál nám řekl, že je to normální). Jinak skřínky byly pověšeny nakřivo a z dřezové baterie tryskala voda za kout, kde nebylo těsněni, takže tam musela být plíseň. Koupelna- dveře se daly otevřít do úhlu 45stupnu pak už nárážely na wc mísu...to jsem ještě neviděla, nejdříve jsme si myslela, že wc vůbec nemáme ...sprch. kout malý, když jste se chtěli otočit nalepil se vám závěs(pochybuji že někdy mytý) na tělo. jinak v modrém kohoutku tekla teplá, v červeném tekla studená. umyvadlo dostačující- ovšem když jste pustili studenou vodu, začal vrzat, vrzal tak šíleně, že jsme na studenou vodu chodily do dřezu. Po hotelu byl kolikrát slyšet stejný zvuk, tak jsme si říkaly, že vrzavé kohoutky má více pokojů. Kohoutek an teplou vodu nebyl dobře upevněn a tekl. Postel byla rozvrzaná a při každém přetočení jsem se vzbudila. Na pokoji tv ale šly jen dva kanály a jeden byl o řecké politice a druhý řecká hudba. čt24 byla v recepci. wifi také jenom v recepci. Po příjedu jsme měly špinavé prostěradlo, tak jsme jim to šly říct a oni před námi povlíkly postel 4krát! stále nosili špinavá prostěradla (např. jedno bylo vidět, že je od moči ale personál by nám to klidně nechal!) od té doby nám povlečení nevyměnili, ručníky měnili jen když jsme je hodily na zem. na pokoji pouze 1zasuvka! Trezor..ten stojí sice jen 1euro na den ale kdybyste ho viděli..to byl kovový šuplíček, kam se vešel sotva malinky digitalni fotak v obalu! a že by to bylo bezpečné?! to je bezpečnější si to zavřít do kufru. doporučuji se na něj nejdříve podívat a pote koupit!

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Pláž byla relativně daleko, 200metrů to nebylo! šly jsme asi 10 minut, takže starším lidem moc nedoporučuji. Moře čisté (to byla jediná věc, která se nám na pobytu líbila). pláž úzká. asi 3metry od moře byly kameny (tam si lidé lehali na ručníky, když šli jen na chvili k moři), potom byly 4řady lehátek (dost na husto) set 2lehatka a 1slunečník 8euro což bylo hodně drahé! potom byla cestička a potom asi 7metrů byla plážička pro ty kteří si chtěli lehnout na deku...ovšem leželi jste mezi stromama, sprachama, převlíkárnama, barem, altánkem pro výběrčí za lehátka....takže tam moc místa nebylo! když jste přišli okolo 12 hod místo jste nenašli, taky nedoporučuji pro děti, protože se tam všude v písku nalézaly víčka od piva, nedopalky od cigaret a lide tam i odklepávali popel z cigaret..takže pláž docela špinavá...hlavně nebylo místo kam byste dítěti dali hračky a mohlo si hrát.

Okolí hotelu  průměrně (4,5/5)

lokalita je dobrá, projdete náměstíčko a jste u přístavu, tou cestou dojdete až na hrad...všude plno krámků, restaurací....jsou ale neuvěřitelně vlezlí!! to jsme ještě nezažily a to jsme toho už viděly docela hodně. někteří vám i zatarasili cestu nebo vás chytli za ruku a lákali dovnitř. každý večer jsme šly ven

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Pokud bych ještě někdy jela na Rodos tak určitě do jiného hotelu! Radši si připlatím a budu mít komfort...snad si to taky zasloužíme, když si na to šetříte a těšíte se na to celý rok a pak se ani pořádně nenajíte. Lidé z pláže bydleli v Blue Star a říkali , že super, čisto, jídla plno....to v našem hotelu se vyskytovali švábi a to nejen u kuchyně ale i v hotelových pokojích...jedné paní běhal i po polštáři.

Hotel bych vubec nedoporučovala pro děti. Hotel nic nenabízi (bazén, koutek nic ačkoliv na fotce je klouzačka..)navic děti které tam byly jste kolikrát slyšeli jak řekli :"mě to nechutná" a ted si vemte že jste to jídlo měli každý den. Lidé sice píší, že je to hotel pro nenáročné ale i nenároční lidé si někde musí například převařit vodu, nabít baterky do fotáku, nabít mobil...a to z jedné zásuvky nejde , zvllášt když vás tam bydlí třeba 4...opravdu doporučuji si připlatit a vzít si lepší hotel...ono si ani moc nepřiplatíte protože ten hotel je na tu kvalitu drahý! my platily za 11dní 14990kč a odpovídá to cené do 10000!!! je i výhodnější si koupit hotel třeba jen se snídaní, protože tady v tomto hotelu ty peníze ani neprojíte! venku stojí gyros s hranolkami 2eura a máte to místní jídlo, v hotelu máte kuřeci které si můžete udělat doma....jsem ráda, že jsem sem jela s kamarádkou a ne s přítelem, protože přítel by se tady vubec nenajedl a byl by z toho celý otrávený!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 28
z 48 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Katka: Souhlasím. - 7. 5. 2014 14:33

Také máme velmi podobné zkušenosti s hotelem El Greco. (viz má recenze) Děs !! A to my platili 14 tis. za 8 dnů !!! reagovat

Radka: Přesné, výstižné - 4. 8. 2014 20:17

Souhlasím, El Greco nikdy, hnus. Rhodos nádherný. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání