Napsat recenzi

El Greco - DĚS.

Recenze hotelu El Greco Hotel ** (Řecko - Rhodos - Rhodos město)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2012
Přečteno: 1 177x
Recenze se líbila: 452 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 4

Tento hotel rozhodně nedoporučuji !!! Přečtěte si celou recenzi.

Ubytování  průměrně (2,7/5)

Hotel je jako hodně levná ubytovna. Už příchod do hotelu děs. Na mini recepci bordel. Majitelův pes má před recepcí svůj gauč, žrádlo, vodu... Všude poházené vajgly a popel .. Pokoje zařizené velmi starým a zapáchajícím nábytkem. Koupelna s wc miniaturní a v dezolátním stavu. Na pokoji stará kuchyňská linka umístěna před vstupem na balkón . Na pokoji jsme měli dvě lednice- jednu starou nefungující a plesnivou v lince a druhou před postelí. Nechápu, že je to takový problém pro personál tu starou vyhodit !!! Balkón velmi úzký a zlomené příčky - měly jsme strach se opřít!

Strava a stravování  průměrně (2,8/5)

Na snídani každý den výběr 2 sýrů, 2 salámů a vajíčko rozkrájené na osminky a salát- nahrubo nakrájené okurky a rajčata. Večeře výběr ze cca 4 jídel plus přílohy stále se opakující, občas velmi zapáchající ryby.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Služby hotelu nejsou. Na recepci téměř pořád pan slizký zpocený majitel hotelu nebo náctiletý kluk který ani neuměl čísla v angličtině , takže číslo pokoje jsme si napsali na papír, ať dostaneme klíč od našeho pokoje a ne jiný. Velmi sympatická byla paní uklízečka, ale jediná na celý hotel a to i připravovala jídla !

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Typická městská pláž, menší, ale udržovaná. Velmi drahý pronájem lehátek na pláži- 8 eur . Super skokanský můstek v moři.

Okolí hotelu  průměrně (4,5/5)

Je na skvělém místě ! Pár minut od pláže, pár minut od nádherného přístavu Mandraki i od historického centra. Rhodos je nádherný!! Nejen město, ale i celý ostrov .

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Tenhle hotel nikdy! Pan majitel velmi profituje z výhodné polohy hotelu. Ale pro hotel nedělá nic.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 29
z 49 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Hanka: moře - 7. 5. 2014 13:18

Chtěla bych reagovat na recenzi hotelu el greco hotel není nejmodernějši ale najíst jsme dostali měli jsme se ne čem vyspat dobře žádný bordel jsme nežalili ale hlavně jsem tam byla kuli moři a celý den jsem užívala vody a neřešila jsem jestli mi na hotelu budou nosi jídlo pod nos a jetli je pro někoho dré lehátko at si vezme deku a nekazí recenze zájezd netojí majlant ale jste v tom nejkrásnějšim místě na rhodosu . reagovat

Katka: Váš komentář mě pobavil ! - 7. 5. 2014 15:03

Za zájezd jsme zaplatili 14 000 za 8 dnů !! Neskutečně předražené za takové služby. Také jsme určité věci po příjezdu domů reklamovali a reklamace nám byla uznána! Nikdy neočekávám, že mi někdo něco přinese pod nos. To píšete Vy! Já lehátka na pláži nikdy nevyužívám, pouze jsem informovala ostatní o ceně. P. S. -tolik hrubek a chyb jsem v pár větách ještě nečetla, tak jako u Vašeho komentáře ! reagovat

max: Souhlasím s recenzí !!!!!! - 8. 8. 2014 14:19

Bohužel musím naprosto souhlasit. Také jsme byli v tomto hotelu v létě 2012 a recenze naprosto odpovídá realitě ! Typický hotel ze 70tých let ... Měli jsme pokoj pro 4 osoby kde byla nová zrekonstruovaná koupelna, jinak děs. Ale Rodos jako město doporučuju !!!! reagovat

Jura: Trochu zcestné - 12. 8. 2014 11:08

Dávat v roce 2014 recenzi hotelu z dovolené v roce 2012 považuji za zcestné. Zajímá mě situace letošní, nikoli "sto let" stará. I když se tam toho možná moc nezměnilo, ale ........... Vaše recenze mi nepomohla :( reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání