Napsat recenzi

El Greco

Recenze hotelu El Greco Hotel ** (Řecko - Rhodos - Rhodos město)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 313x
Recenze se líbila: 450 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel pro nenáročné turisty s velmi dobrým umístěním od moře, přístavu i centra.

Ubytování  průměrně (2,6/5)

Nevelký pokoj, dostačující. Klimatizace zdarma jen v době letní sezóny. Sociální zařízení postarší, málo místa. Doporučuji pokoj obrácený do vnitřního traktu dalšího hotelu s bazénem – nesvítí sem sluníčko.

Strava a stravování  průměrně (2,8/5)

Snídaně jednotvárné, jak je popisováno v dalších recenzích. Snídaně pouze do 9:15 hodin. Večeře bohatší, pokaždé bylo kuře na různý způsob a další jídla. K večeři výborný vodní meloun a voda 1,5 l na pokoj, sklenička džusu nebo vína na osobu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Hotel asi ze 70. let, nábytek na pokojích z 90. let. Doporučuji repelent na komáry. Měli jsme vlastní do zásuvky, pak i řecký – na komáry nezabíraly.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Je asi 200 m od hotelu. Je oblázková, pro některé vhodná obuv do vody. Pláže čisté, slunečník + 2 lehátka na den za 8 EUR. Moře průzračné a během naší dovolené teplé. Poměrně rychle je hloubka.

Okolí hotelu  průměrně (4,5/5)

Vedle hotelu je taverna s výborným jídlem a vínem, ochotná a příjemná obsluha. Po většinu dne je přítomen majitel. Hned vedle je "supermarket". Velké supermarkety jsou mimo Rhodos, cca 7 km směrem na Lindos (Lidl a Carrefour). Nákupy doporučuji udělat cestou, i na benzínce se dají sehnat např. kosmetické výrobky levněji než ve městě Rhodos.

Blízko je nové město plné obchodů a taveren, cca 600 m je vzdáleno historické centrum Starého města.

Přístav je vzdálen asi 200 m.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Počet hvězdiček hotelu hovoří o jeho vybavení a stravování. Recenze zde uvedené odpovídají skutečnosti. Pokud je člověk nenáročný na spaní a na jídlo, pak je tento hotel výbornou volbou. Nikdy jsme ve dvouhvězdičkovém hotelu nebyli a nelitujeme. Vyšlo nám i počasí, tak jsme byli velmi spokojeni.

Na letišti v Rhodosu je k dispozici váha, kde je možné si zvážit svá zavazadla.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 28
z 48 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání