Napsat recenzi

Dovolená Pefkos Garden Řecko 2017

Recenze hotelu White Olive Premium Lindos Hotel **** (Řecko - Rhodos - Pefki)

Hodnocení:
průměrně: 2,5/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2017
Přečteno: 353x
Recenze se líbila: 295 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Jela jsem od CK *** a jsem bohužel zklamaná. Více viz dole. Mimochodem, bych chtěla varovat před pojištěním od CK ***, v případě úrazu a nutnosti odvést do nemocnice nemáte v rámci jejich pojištění nárok na odvoz (musíte si ho nějakým způsobem zajistit sami), máte právo jet pouze do jedné jimi nasmlouvané státní nemocnice /úroveň příšerná-v Řecku je lepší v případě nutnosti navštěvovat pouze soukromé kliniky!!!/ a veškeré náklady spojené s úrazem ať už jde o zmiňovaný převoz nebo samotné ošetření si musíte na místě hradit sami... když nemáte s sebou tolik peněz v hotovosti, tak si třeba umřete :-) Vše se hradí až zpětně. Určitě se připojistěte ještě u jiné pojišťovny a nebo v případě pojištění úplně odmítněte, je to zbytečně drahé a služby jsou NULOVÉ, ani asistenční služba pořádně nekomunikovala ... na rozdíl od druhé pojišťovny. A vše si předem zjištěte (náležitosti k hlášení pojistné události, a informace a formuláře potřebné k návratu domů - delegátka neví vůbec nic).

Ubytování  průměrně (2,6/5)

Moře se nenachází od hotelu 350 m jak CK uvádí, ale 350 m PLUS 63 SCHODŮ, tudíž nic pro lidi například s pohybovými problémy, což by CK určitě měla zmínit. Avšak ubytování jako takové bylo hezké.

Strava a stravování  průměrně (2,1/5)

Ačkoliv jsme si zaplatili All inclusive, jídlo bylo striktně na příděl, na možnost přidání rovnou zapomeňte. Kvalita jídla velice podprůměrná, jediné, kde jste se jakž takž mohli kvalitně najíst bylo na snídani. Dědek v jídelně velmi brzy dostal přezdívku "bachař", nejenom od nás ale i od jiných Čechů, kteří s námi byli na hotelu ubytovaní - hlídal kolik si toho kdo bere (ať už jídlo nebo pití) a když to bylo podle něho moc, nevyhly jste se poznámkám - znova opakuji bylo to All inclusive! Místo džusu bylo podáváno cosi v prášku podobný "Tanku" nebo Vitacitu. Ovoce vařené ve škebli, jakýsi podivný kompot nebo co. Hrůza. Na baru velmi znuděný klučina neochotný Vám cokoliv zadarmo vydat, na nápoje jste čekali i půl hodiny.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,4/5)

Vybavení dostačující, na to se uvedená jedna hvězdička nevztahuje, to bych ohodnotila ****. Personál až na výjimky nepříjemný, arogantní a neochotný. Služby hotelu žádné, prostě neochota. Nemají vybavenou ani lékárničku, po otevření lékárničky na recepci na recepční vypadla vata, nic víc! Doteď tomu nemohu uvěřit :-D

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláž není od hotelu vzdálená 350 m jak CK uvádí, je 350 m plus cca 65 schodů, což by bylo vhodné zmínit!! Naprosto nevhodné pro jedince, kteří mají problém např. s pohybovým aparátem nebo třeba pro rodiny s kočárkem. Deštníky a lehátka jsou za poplatek 15 euro za moderní lehátka nebo 10 euro za starší - potřeba mít drobné, platí se přes automat. Pláž a moře nádherné, čisté.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Vše do kopce, z kopce :-) Nakoupit se tam nic moc nedá. K dispozici restaurace, bary a sámoška.

Celkový dojem  průměrně (2,5/5)

Když si nenecháte dovolenou zkazit neochotným personálem co se na Vás celý pobyt jenom šklebí a hnusným často se opakujícím jídlem, které jste si zaplatili úplně zbytečně, tak to ušlo.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 5
z 17 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání