Napsat recenzi

Špatný hotel

Recenze hotelu Pefkos Breeze Family Resort (ex Thalia Hotel) **** (Řecko - Rhodos - Pefki)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2022
Přečteno: 65x
Recenze se líbila: 74 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Velmi špatný hotel s celkovými službami a hygienou

Ubytování  průměrně (2,2/5)

Ubytování: velmi prosté (proleželé matrace, zarostlé baterie (občas voda netekla), protékající WC, žádné extra háčky, ramínka na ručníky v koupelně, odkládací fochy ve skříni, pár ramínek.) Dále velmi stará a hlučná chladnička napojená na extra prodlužovací zásuvku, aby se nevypla z důvodu vyjmutí pokojové karty. Klimatizace byla za poplatek 12euro na den, kterou jsme využili a také zaplatili na 6 nocí. Bylo cítit, že nebyla dlouho čištěná a byla velmi hlučná vč. venkovní jednotky. Během dne nefunguje, poněvadž po opuštění pokoje a vyjmutí karty se elektřina vypne! Celkový úklid pokoje velmi prostý, ručníky vyměnili za 1 týden 2x a to jsem si ještě 2x o to řekl navíc. To samé toaletní papír. Koš na papíry od WC nebyl také měněn denně! Dveře do pokojů drhly a každé prásknutí dveří Vás probudilo. Podlahy a mytí žádná sláva apod.

Co se týče hotelu, tak zrcadla ušmudlaná, podlahy se skvrnami tam byly klidně 2 dny, když někdo něco vylil, rohožka špinavá po celou dobu pobytu a to nedělá vůbec dobrý dojem!

Ještě podotknu, že moje žena vyřizovala za 2 mladé turisty z Čech reklamaci pokoje ve večerních hodinách, poněvadž jim dali pokoj, kde byla plíseň a byly tam švábi!!! Hotel nejevil zájem situaci řešit ani náhradním řešením v jiném hotelu apod. Ti chudáci spali 2x u moře na pláži. Jako kompenzaci jim nabídli klimu zdarma-výsměch.

Strava a stravování  průměrně (2,6/5)

Strava ALLInclusive je dost silné slovo na tento hotel.

Snídaně: ty samé produkty: 1 vekový chleba, teplý:) box(nemají udržovací horkou vodu v misce pod jídly) vajíčka natvrdo ANO, míchaná vajíčka - otřesné nedalo se jíst!, zapečená vajíčka omeleta 50/50 slanina často studená NE, 1 dietní salám, 1 sýr, fazole vlažné. Řecký jogurt v misce a marmelády, máslo. Tento úsek byl přímo nastaven na vycházející sluníčko, čili se to i hezky ráno ohřívalo a často jsem to posouval do stínu. Káva špatná, post mix nealko přeslazený a často i bez chuti.

Oběd: opakující se špagety s mletým masem, Karbanátek mletý ok, Musaka ok, Kuřecí paličky, křídla ok. Hranolky, studené brambory, rádoby grilovaná zelenina a malý výběr salátů.

Večeře: opakující se špagety s mletým masem, nějaké maso dosti mastné, vepřové, přílohy zelenina.

Co se týče ryb, tak tam byly 1x kalamáry, které byly ovšem ze zmrazených a byla to žvýkačka a studená. 1x mušle a 1x Pangas ryba. Co bychom chtěli, jsme přece u moře.

Ovoce: byl pouze meloun a jinak nic. Pokud nepřijdete tak do 45 minut od začátku jídla, tak se stávalo, že jídlo nebylo doplněné, nebo bylo studené. Dokonce nám neochotná kuchařka 60+ dodělávala jídlo na objednávku, poněvadž tam prostě už nebylo. Co se týče pití a rádoby ALLinclusive, tak slabé ředěné točené pivo nefungovalo v jídelně, sud se evidentně neměnil, postmixy katastrofa-nepitelné.

U venkovního baru se dalo pít pouze slabé ředěné a často podchlazené pivo a víno bílé s ledem. Fanta sprite. Nic jiného nám hotel nenabídl. O míchaných koktejlech, nápojích apod. si můžete nechat zdát, nic takového tam není a nenabízí se a káva Frappé také ne, leda že si ji koupíte v marketu a ochotná paní barmanka Vám ji namíchá.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,1/5)

špatné viz nahoře

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Kompenzovalo to vše:)

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

špína, prach, slabý úklid a hlavně spoustu koček, lezou i do restaurace, ve městech a před spoustu, krmí se a je jich moc.

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

Nedoporučuji!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 5
z 15 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání