Napsat recenzi

Nevěřil jsem recenzím

Recenze hotelu Ilyssion Beach Resort *** (Řecko - Rhodos - Pefki)

Hodnocení:
průměrně: 2,3/5
Vloženo:
Pobyt: září 2022
Přečteno: 628x
Recenze se líbila: 70 čtenářům
Fotografie: 4
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Hotel na foto i v katalogu vypadá solidně Hotel na foto i v katalogu vypadá solidně
  • okolí hotelu (mrkněte do bazénu) okolí hotelu (mrkněte do bazénu)
  • kousek písčité pláže kousek písčité pláže
  • Lindos navečer a v noci super. Pozor na otevírací dobu hradu. v Září zavírali brzo. Lindos navečer a v noci super. Pozor na otevírací dobu hradu. v Září zavírali brzo.

Byla to naše první pobytová dovolená s CK, očekával jsem že CK *** představuje rozumnou záruku solidních služeb. No, nebylo tomu tak. Shrnu to asi následovně, o službách 4-hvezdičkového hotelu a All inclusive nemůže být ani řeči. Stížnost a sepsání reklamace požadovalo z našeho ,,družstva" asi 40% vše řešeno s delegátkou (která nemá v ničem skoro žádnou pravomoc) a odesláno na CK. Dle očekávání nám CK sdělila, že bylo vše OK a reklamaci zamítla.

Ubytování  průměrně (2,4/5)

Ubytování bylo vcelku slušné, pokud pominete úklid, kdy najdete pod postelí dudlíky a nepořádek po předchozích klientech. Pár, který jel s námi byl ovšem na tom podstatně hůře., obsah umývadla se jim vypouštěl přímo na nohy (na dva dny vyřešeno odpojením vody) a dále pak plesnivé rošty v posteli. Celkově se do hotelu moc neinvestuje a dojí se na krev.

Strava a stravování  průměrně (2/5)

Strava byla jedním slovem šílená mimo asi dvou dní pobytu ze sedmi. Polotovary a zmrazené potraviny na mnoho způsobů. pokrmy bez chuti. Vajíčka k snídani asi jednou. Nápoje z prášku a alkohol to nejlevnější co bylo v Makru,....o nějakých All ,....ani náhodu odpolední inzerované svačinky, či něco ke kávě,...nic.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,4/5)

Hotel patří jakési germanistce, která se vámi bude zabývat pouze pokud budete šprechtit. Na čechy a slováky nahlíží asi jako na doplněk klientely a nutné zlo. Uklízení obstarával černoch s vozíkem a dvěma černými igelitovými pytli, postavil se do dveří pokoje, civěl na vás a očekával že vyklidíte pole, cestou ven by jste měli obdarovat jeho vytrvalost nějakým eurem, jinak fungoval tak na 20%.Z personálu byly jediným příjemným překvapením studentky, které pomáhaly v jídelně,...byly příjemné a ochotné. klíma v jídelně nešla ani jednou, a to přes úmorné vedro tam panující.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Pláž a moře bylo to jediné, co bylo super,...přístup do vody je z mola, ale to nám nevadilo. Pláž byla spíše travnatá s možností stínu, ovšem kapacitně nedostačující.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Okolní hotely byla jak z jiného světa a dle klientů panovala převážně spokojenost. Nedaleko možnost vodních radovánek (skútry a podobně). Na druhou stranu v dosahu autobusu (zastávka přímo u hotelu),pěkné městečko Lindos s hradem, které stojí za návštěvu.

Celkový dojem  průměrně (2,3/5)

Naše první a poslední pobytová dovolená s CK,....již nikdy !!! Pokud chcete na Rhodos a užít si to, vyberte jiný hotel.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 21
z 66 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání