Napsat recenzi

Olive Garden Rhodos

Recenze hotelu Olive Garden Hotel **** (Řecko - Rhodos - Lardos)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: září 2023
Přečteno: 0x
Recenze se líbila: 47 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

Naprosto super dovolená. Pracovitý, ochotný a příjemný personál.

Jedna z nejpohodovějších našich dovolených.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Každý den kvalitní úklid, klimatizece bez problémů, protikomáří síť ve dveřích, čisto a klidné okolí...

Strava a stravování  průměrně (4,2/5)

Pestrá a chutná. Jedině zmrzlina byla cukrovodová, Opočenská je lepší :-) ale to píšu spíš pro legraci... Personál restaurace i baru příjemný a ochotný. No a pizzerista? Má můj obdiv za úžasný výkon v dobré náladě... ten se nezastavil a UMĚL...

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Opravdu přívětivá atmosféra. Jo a pro internetové maniaky: takové pokrytí celého areálu rychlou wifi jsem na dovolené viděl poprvé, fakt.

Jo, a bezbariérové přístupy samozřejmostí...

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

cca 10 minut, lidí málo (hloupá média se podepsala jednostranným odrazováním turistů od popožárního Rhodosu), ale moře O.K.

Pláž písek s minimem smetí, moře kamínky a pozvolně svažité dno.

V zálivu trochu popelových šmouh na písku (asi jako v Catanii na Sicílii, když čmoudí Etna) a snad malinko při velkých vlnách zakalená voda popelem ještě z červencových požárů, ale jinak čistá a přítomnost rybek do dokazuje (na rozdíl od zdánlivě naprosto průzračné, ale mrtvé vody například v Alanyi v Turecku nebo smrduté fekální vody v Bibione)

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

okolí zcela OK, Rhodos se na východ zelená. Za kopcem na západ cca 1 km vzdušnou čarou mrtvý borový les po požáru, ale v Lárdos to nezaregistrujete, museli byste si tam dojít za kopec...

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

Jedna z nejlepších dovolených u moře...

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 8
z 11 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Vlastimil: tak nevím, kde paní Petra nabrala to rozladění, - 14. 9. 2023 21:39

ale možná si ho vozí v sobě. My tam byli začátkem září, čisto, úklid každodenní i s výměnami prádla, personál ochotný, z Ukrajinkami i Běloruskami se v pohodě domluvíte anglicky nebo rusky... Neviděli jsme šváby a v pokojích ani komáry (ve dveřích na balkon jsou perfektní zasouvací sítě). No a "frapé"? Není v nabídce na barové tabuli, tak bych ho také nemíchal :-) . Jinak barový personál ochotný a sortiment (i když míchaný od oka) v pohodě. Takže doporučuji a klidně bychom si to tam zopákli... reagovat

Vlastimil: ten komentář výše byl reakcí na jinou recenzi: - 14. 9. 2023 21:50

https://www.recenze.cz/recko/rhodos/lardos-20453/olive-garden-hotel-15522/hotel-olive-garden-154356.html reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání