Napsat recenzi

Úplná spokojenost !

Recenze hotelu Kamari Plus Hotel *** (Řecko - Rhodos - Lardos)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2017
Přečteno: 294x
Recenze se líbila: 304 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Odletěli jsme s obavami po přečtení recenzí o CK *****. Vše v nejlepším pořádku.! Absolutní čistota, vstřícný personál, dobré jídlo, moře u hotelu, hotel situován uprostřed ostrova - vhodné na výlety. All inclusive - funguje bez problémů. I mimo sezónu dvakrát týdně večerní program. Bazén, bar. Není pro malé děti - pro nás seniory absolutní pohoda. Vřele doporučuji.

Ubytování  průměrně (4,3/5)

My, vzhledem k ceně , jsme neměli pokoj s výhledem na moře.. apod. Náš pokoj byl pod úrovní země, orientován na sever. Velmi výhodné v době, kdy nefunguje ( mimo sezónu)klimatizace.. Velmi čistý, denně úklid. Bohužel chyběla skříň s poličkami, takže jen šaty pověsit, ostatní nechat v kufru. Ale nevadilo nám to,, cena ubytování byla velmi nízká.

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

Strava je velmi chutná. Vybere si každý, maso, zelenina, přílohy. Mění se každý den nový jídelníček. Výběr není široký, ovšem důležitá je kvalita a ta je perfektní. Chybí větší výběr zákusků pro milovníky sladkého - ty si asi nepřijdou na své.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Vybavení není luxusní. Bazén jeden - slušný...malý bazének pro děti. Zdůrazňuji opět čistotu.

Animační programy se nekonají, hlídaní dětí se nekoná, kulturní vyžití minimální.

Byli tam většinou senioři a nám to nevadí, spíše naopak....personál nemá chybu.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Asi nikoho nepřekvapí, že lehátka a slunečník jsou za poplatek. Ten je vysoký. Ne den 9 Euro

Ovšem máte možnost ležet na oblázcích, či na písku..mnozí koupili i slunečník v místním obchůdku. Také je možnost bezplatných lehátek u bazénu. Asi někdo ráno hodí ručník na lehátko - a je to. Nevím , jak se to dělá, v kolik hodin apod. Nám se to nepodařilo. Vzdálenost k moři je skvělá... prostě hned u moře. Kdo zná Rhodos, ví že je to spíše výjimka. Vodní sporty v podstatě nejsou. Jen nějaký "banán" na vodě, či projížďka lodí. Nevím. Nevyužili jsme. Vstup do moře je přes oblázky na písek. Moře je velmi postupné do hloubky , čisté, klidné.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Okolí hotelu je pěkné. Zátoka, moře, skály. Obchůdek. Městečko asi 2 km. Město Lindos (druhé největší na Rodosu) s krásným hradem, uličkami a obchůdky je vzdáleno asi 10 km. Možno dojet i autobusem - zastávka blízko hotelu.

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Celkový dojem byl velmi pozitivní. Klidný hotel, s dobrým ubytováním a jídlem, v absolutní čistotě na pokojích, v jídelně a ostatních prostorách včetně pláže. Výhodná pozice k výletům, blízko většího města. Pláž čistá, možnost i dlouhé procházky. Někomu můžou chybět animační programy, či zákusky, nám to nevadilo. Také je velmi dobré vědět, že v hotelu funguje pronájem automobilů, které parkují přímo u hotelu.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 27
z 33 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro obchodníky
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání