Napsat recenzi

Naprostá spokojenost

Recenze hotelu Kamari Plus Hotel *** (Řecko - Rhodos - Lardos)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2019
Přečteno: 192x
Recenze se líbila: 238 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 3

Hotel je klidný, stojí samostatně mimo rušné resorty. Vybavení i služby dobré, strava výborná.

Moře teplé, průzračné. Vítr zde foukal poslední den, takže skoro po celou dobu našeho pobytu byla hladina klidná, bez vln.

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Ubytování bylo v bungalovech vedle hlavní budovy s výhledem na moře (tento požadavek jsme uvedli při objednávce). Přestože jsme měli přistýlku (roztaženou pohovku), bylo vše prostorově dostačující. Úklid byl perfektní, bez výtek.

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

Strava naprosto perfektní, bohatý výběr. Není co vytknout.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Bez výtek, všichni ochotní, usměvaví.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Pláž oblázková, moře naprosto klidné, bez vln. Voda teplá, v blízkosti možnost využít vodní skútry a jiné vodní atrakce.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Hotel leží mimo hlavní centrum, v těsné blízkosti je místní supermarket. Kdo touží po večerním rušném životě, může být trochu zklamaný, do vesnice s tavernami a obchůdky je to asi 2-3 km. V blízkosti je autobusová zastávka, je možnost využít místní dopravu. K lepšímu poznání krás celého ostrova je možnost využít nabídky půjčoven aut - zajistí delegát, případně přes recepci.

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Naprostá spokojenost.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 27
z 33 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Jana ze Zlína: Dotaz - 2. 7. 2019 10:53

Dobrý den, my jedeme do hotelu Kamari beach na začátku září. Chtěla bych se zeptat na nápoje. V loňském roce si v recenzích hosté hodně stěžovali na nealko nápoje, že jsou dělány z odsolené vody a tudíž je vše mírně slané. Jak se Vám to zdálo letos? A co víno, pivo a alko nápoje, jsou pitelné? Také jsem někde četla kritiku na to, že se vše nalévá do jednorázových tenkých kelímků a že je dobré si přivést sklenici nebo kelímek z tvrdého (umyvatelného) plastu. Je letos v tomto směru nějaká změna? Moc děkuji za odpověď. Jana reagovat

Kajah: Re: Dotaz - 2. 7. 2019 12:17

Ano, máte pravdu - ty plastové kelímky mě taky rozčilovaly, ale zřejmě to tak funguje všude. Neumím si představit, že u bazénu by nalévali do skla.... Snažili jsme se to řešit tak, že jsme používali svůj kelímek vícekrát (a nebyli jsme sami), ale i přesto plastu bylo dost. Do skla se čepovaly nápoje pouze v jídelně. Určitě by bylo řešení své trvanlivé kelímky, ale nás to holt nenapadlo. Nealko se mi zdálo být dobré (v jídelně byly druhy s bublinkama a bez), slanost jsem necítila. Víno v jídelně 3 druhy (bílé, červené a růžové) - bylo pitelné, ale samozřejmě výběr z hroznů to nebyl. Pivo jsem neměla, tak nemůžu posoudit. Na baru byly tři míchané alkoholové nápoje + další možnosti kombinací dle vlastního výběru. Myslím,že i nabídka alkoholu byla dostačující. Každopádně moře bylo opravdu nadmíru klidné a čisté. Pokud nemáte ráda chození po oblázcích, nezapomeňte na obuv do vody. Přeji krásnou a pohodovou dovolenou. reagovat

Jana ze Zlína: Dotaz - 2. 7. 2019 13:49

Moc děkuji za odpověď. Že se nedává u bazénů do skla je samozřejmé, na minulých dovolených jsme se ale setkávali s tím, že používali tvrdý plast, ze kterého se dobře pilo a který normálně dávali do myčky a používal se opakovaně. Ale to je jen maličkost. Na dovolenou se moc těšíme, mám z různých recenzí (zde, na Tripadvisior, Holidaycheck...) hodně načteno, tak si myslím, že nás nic nepřekvapí a bude to pro nás jako dělané. Vyhledáváme hotely přímo u moře, ne velké komplexy, nejlépe v osamocené poloze, s all inclusive - skloubit tyto všechny požadavky dohromady je někdy problém. Ještě jednou děkuji za reakci. Jana reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání