Napsat recenzi

Nádherné Řecko

Recenze hotelu Kamari Plus Hotel *** (Řecko - Rhodos - Lardos)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: září 2019
Přečteno: 58x
Recenze se líbila: 231 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Kamari Beach Hotel je svojí polohou přímo u pláže Středozemního moře velmi příjemný a pohodlný. Díky tomu si plně užíváte, že jste na dovolené u moře a ani okolí se skalisky a bílými stavbami Vás nezklame.

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Ubytování bylo naprosto bez chyb s každodenní úklidovou službou. Pokoj s klimatizací a balkonem s výhledem na moře neměl chybu.

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

Strava byla na slušné úrovni, ale protože jsem milovník mořských plodů, tak by se mi víc líbil pestřejší výběr ryb a vyměnila bych je třeba za vepřové. Jinak výběr byl velký a uspokojil snad každého.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Vybavení bylo téměř nové, hlavně bylo vše čisté a udržované, personál usměvavý a vstřícný. Tedy žádný důvod ke stížnostem.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Pláž a naprosto teplé moře fantazie, přístup do moře přes oblázky zpočátku krkolomný, ale pak si na to člověk zvykne. Jen mě překvapilo, že pláž byla soukromá a lehátka a slunečník placené . U bazénu bylo poměrně málo místa a lehátka už brzy ráno obsazená. Nebylo by úplně od věci, kdyby třeba v ceně zájezdu byl zohledněn i poplatek za lehátko na pláži, protože se bez něj a slunečníku neobejdete (na pláži totiž není jiný stín a je otočená k jihu). Tak by se člověk cítil už naprosto komfortně.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Okolí nádhera, místní dopravou jsme mohli vyjet i na vlastní poznávací výlet. Navštívila jsem i město Rhodos. S průvodkyní z CK P***** jsme se podívali na místa, která bychom samostatně asi neobjevili a ani neznali celou historii. Byla jsem velmi spokojená, celá organizace byla bez chyby.

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Byla to jedna z nejhezčích dovolených, splnila beze zbytku moje očekávání (příště jenom budu zvažovat dovolenou delší, 10 dní by pro mě bylo asi optimální).

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 27
z 33 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání