Napsat recenzi

Dovolená Kamari Beach Lardos

Recenze hotelu Kamari Plus Hotel *** (Řecko - Rhodos - Lardos)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2018
Přečteno: 210x
Recenze se líbila: 246 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Průměrný hotel, s průměrnými službami, velmi příjemný personál

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Rodinný hotel, v zahradě jsou řadové malé domky - 4 apartmány v přízemí, 4 apartmány v patře, balkony otočené všechny k moři, my jsme bydleli v přízemí, takže jsme moře viděli jenom kousek v dálce. Bylo super, že na balkoně bylo naprosté soukromí, protože jednotlivé apartmány v rámci domku byly postavené jako ustupující. Klimatizace v pohodě, pokoj klasika, koupelna pěkná, ve sprchovém koutě i při opatrném sprchování protékala voda přes skleněnou stěnu na podlahu koupelny, ale to je snad ve všech řeckých hotelech.

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

Co se týká jídla, moc jsme spokojení nebyli. Pořád něco chybělo, kuchaři byli dost laxní a jídlo nedoplňovali. Velmi často bylo jenom maso bez přílohy, případně byly přílohy a nebylo k tomu žádné maso. Stále dokola to samé, kromě pečených kuřat, které jsme měli asi 4x za 10ti denní pobyt, bylo jídlo připravované z polotovarů - smažené rybí prsty, kupované připravené masové rolky, které nijak nechutnaly atd. Velmi málo zákusků a z ovoce pouze meloun. Za nás byly nejlepší snídaně a zmrzlina, kterou si lidé dávali místo sladkého, protože většinou nic jiného nebylo.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Personál velmi ochotný, usměvavý, milý. Služby hotelu jsme nijak nevyužívali, bar u bazénu fungoval bezchybně. Večer se dalo sedět pouze u baru u bazénu, jiný tam nebyl. Bohužel tam bylo velmi málo stolků a židlí, takže kdo přišel později a chtěl si dát něco k pití a posedět, musel se spokojit s lehátkem. Za náš 10ti denní pobyt pouze 2x byly večer uklizená lehátka a místo nich byly dané stolky a židle, takže si bylo kam sednout. My jsme to řešili tak, že jsme si dali pití a to jsme si odnesli na balkon, kde jsme poseděli v soukromí, řešilo to tak hodně lidí.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Na pláž to bylo kousek, moře pěkné, jako to na Rhodosu bývá. Boty do vody jsou podle mě nutné, měli je tam skoro všichni. My jsme leželi na lehátkách u bazénu, za set 2lehátka+slunečník se u moře platilo 9EUR, to mi přijde fakt dost, lehátka patřila k hotelu, takže tuhle sumu kasíroval hotel.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Nikde nic, Lardos je vzdálený asi 3km a Lindos asi10km. V přímém okolí hotelu ale není opravdu nic, 1 supermarket.

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Hotel je vhodný pro lidi, kteří nevyžadují večer žádnou zábavu, mají rádi soukromí a čas tráví na lehátku, v bazénu a v moři. Myslím že hotelů s takovou úrovní je dost i blíže k hl. m. Rhodos, čímž odpadne celkem dlouhá cesta z letiště a na letiště.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 27
z 33 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání