Napsat recenzi

Pohodová dovolená

Recenze hotelu Ellia Hotel *** (Řecko - Rhodos - Lardos)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2022
Přečteno: 220x
Recenze se líbila: 61 čtenářům
Fotografie: 17
Videa: 0
Komentáře: 0
  • recepce recepce
  • areál hotelu areál hotelu
  • areál hotelu areál hotelu
  • cesta k ubytování cesta k ubytování
  • areál hotelu areál hotelu
  • tobogány tobogány
  • dětská část aquaparku dětská část aquaparku
  • bazén pod restaurací bazén pod restaurací
  • bazén bazén
  • pláž pláž
  • pláž pláž
  • pláž pláž
  • pláž pláž
  • moře moře
  • pokoj pokoj
  • pokoj pokoj
  • pokoj pokoj

Dovolená jako taková se povedla. Hotel, respektive zahrada, bazény i aquapark byl naprosto v pořádku a opravdu se nám líbil. Větší komplex s bungalovy, krásné prostředí, udržovaná zahrada a klid. Jedno z kritérií proč jsme vybrali ubytování v tomto hotelu byly skluzavky a tobogán který byl součástí hotelu. Celkový dojem z dovolené nám pokazilo slané pití.

Ubytování  průměrně (2,4/5)

Ubytováni jsme byli v bungalovu v horní části komplexu. Vybavení nebylo nejnovější spíše letité, ale vše funkční a pro 12 denní dovolenou dostačující. Bohužel se u našeho pokoje moc nepovedl výhled. Před naší terasou jsme měli 4 metry trávníku a pak vysokou zeď. Ale na pokoj se chodí člověk v podstatě jen vyspat, takže nám to zas až tak nevadilo. Klima funkční. Na pokoji TV a malá lednice.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Vlastně dobrý, Pravidelně jezdíme do 3* hotelů a můžeme tedy srovnávat. Strava v tomto hotelu byla nadstandard. Samozřejmě jako jinde se jídla opakovala, ale výběr dostatečný a dalo se tedy v pohodě vybrat. Ke snídani čerstvé palačinky (připravované před hosty), či podobné sladké dobroty. Salámy, sýry, vajíčka na více způsobů, párky, fazole, müsli, vločky, jogurty a samozřejmě nějaká zelenina. Oběd, večeře vždy na výběr dva tři druhy masa (včetně ryb, hovězího, plodů moře apod.) a našla se i vegetariánská jídla. Plus večer jedno jídlo připravované přímo v restauraci (maso, pizza, gyros). Výborné a chutné polévky. Větší výběr zeleniny, dresinků atd. Horší to bylo s ovocem, Bylo ho méně, ale meloun, pomeranč, jablka, nebo něco z toho vždy bylo. Opravdu dobré zákusky. Pokud bych měl hodnotit pouze jídlo tak bych dal víc než tři hvězdy. Ale je třeba zdůraznit, že velký problém tohoto hotelu je pití. Alespoň pro nás. Voda, džusy, limonády, káva i čaj VŠE BYLO SLANÉ. Je to nejspíše dáno vodou kterou hotel čerpá. Za nás veliké mínus, protože taková slaná káva je fakt mňamka. Proto jsme u jídla max. skleničku na zapití a jinak jsme si pití kupovali v obchodě. Snažili se vyřešit tím, že do pití dávali více sirupu, takže pití bylo jednak hodně sladké a slané zároveň. Pivo OK, nebylo slané :-)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Personál OK, neměli jsme problém. Recepční nám po příjezdu pomohl s kufry, což jsem velice ocenil. V restauraci vždy všichni usměvaví a ochotní. Personál mluví určitě anglicky a polsky. po příjezdu na nás čekala buchta a bohužel žádné pití a jelikož jsme přijeli po půlnoci tak byly obchody zavřené. O vodu jsem tedy poprosil recepčního a ten nám láhev prodal (za cenu celého kartonu). Úklid pokoje probíhal denně. Paní uklízečka pravidelně zapomínala na druhou místnost našeho pokoje a ta byla uklizena max. dvakrát za pobyt. Ručníky se měnily asi po třech dnech, nebo pokud byl opravdu špinavý tak byl po hození na zem vyměněn. Hotel disponuje vlastním aquaparkem. Pro hosty hotelu je vstup zdarma, ale po zaplacení vstupného můžou přijít i lidé z ulice. Proto se stávalo, že v některé dny bylo u bazénu živěji. Ale nic strašného a pouze nárazově. Hosté hotelu měli vyhrazená místa u bazénu (blízko baru), Netvrdím, že to byla výhra. Část byla pro hosty hotelu, část vyhrazena pro platící zákazníky. A jak to tak bývá, tak místa pro platící byla možná lepší. Ale záleží na vkusu... Celkem tři bazény. Brouzdaliště pro nejmenší včetně skluzavek, dále bazén s tobogány a v jiné části hotelu pouze bazén pro ty, kdo nechtějí být rušeni dětmi. Večer pro děti mini disco na cca 45 min., polské animátorky. V některé dny karaoke, bingo, pivní ping pong.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Za nás nejkratší cesta na pláž byla projít hotelovým komplexem Sun Beach Lindos naproti našemu hotelu přibližně v úrovní aquaparku. Vzdálenost k moří odhadem 400 metrů. Pláž písečná a podle toho v jaké části pláže jste leželi tam byl dvou až pětimetrový pás kamenů před vstupem do vody, hned u břehu hrubý písek + kameny, dále pak do cca 2 metrů hloubky jen písek. Pokud bychom přišli přímou cestou od hotelu tak v této části byla pláž krásná. Pokud bychom se vydali vlevo podél vody tak se kvalita pláže dost snižuje. Pláž čistá, všude odpadkové koše, sprchy. Obchůdek i taverna je tam také. Možnost vodních sportů. Na pláži jsou i hnízda želv. Nenašli jsme WC

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

Městečko menší a není tolik možností nakupovat a procházet se. Hotel je na okraji městečka a tak je v podstatě jen jedna cesta kudy se vydat. Celé se to dá přejit tak za 15 min. Obchody a taverny na každém rohu, ale nabídka všude stejná. :-) Milovníci koček si přijdou na své. Jak je v Řecku zvykem na ulicích sem tam nepořádek.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Moje druhá návštěva ostrova. Rhodos je krásné místo a určitě stojí za to ho navštívit. Hotel je ideální pro rodiny s dětmi. Nebýt slaného pití klidně bych se do hotelu vrátil. Bohužel to můj dojem zkazilo. Proto snižuji hodnocení na tři hvězdy.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 9
z 22 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání