Napsat recenzi

Nikdy více hotel Ocean Blue!

Recenze hotelu All Senses Ocean Blue Seaside Resort (ex Medblue Kremasti) **** (Řecko - Rhodos - Kremasti)

Hodnocení:
průměrně: 2,8/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2013
Přečteno: 310x
Recenze se líbila: 399 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel Ocean Blue ani v nejmenším případě podle mého názoru nesplňuje kritéria 4 hvězdičkového hotelu. Nikdy před touto dovolenou jsem žádnou recenzi nepsal, protože jsem byl vždy spokojen. Ale tenhle hotel je hrůza. Program All Inclusive v žádném případě neodpovídá popisu. Stručně řečeno katastrofa.

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Hotelové pokoje jsou standartní. Dal bych 4 hvězdičky, ale v popisu hotelu se psalo balkón nebo terasa u každého pokoje. Ve čtvrtém patře ovšem žádné balkóny nejsou. Jen šoupací okno se zábradlím. Přímo nad ním byl navíc nejspíš vývod vody z klimatizace, takže nám celou noc kapalo do pokoje. Masážní vana po zapnutí začla smrdět jako kanál a navíc se ve vodě vytvořila žlutá pěna. Co se týče pokojů ve třetím patře, měl jsem možnost jeden vidět,a ten by získal hvězdiček 5. U hotelu se nachází opravdu krásná zahrada.

Strava a stravování  průměrně (2,4/5)

Tak tohle byla největší hrůza z pobytu. Abych při all inclusive musel utratit dalších min. 100 euro abych neměl hlad, to snad nemá obdoby. Jídlo bylo hrozné, nedalo se jíst a některé páchlo, opět, jako kanál. Když bylo naopak výborné, Rusové jej doslova ,,sežrali" a nové už personál nedoplnil. Místo toho rizoto s párkem od snídaně. A když jste se zeptali proč ho nedoplní, byli nepříjemní a drzí. Co se pití v all inclusive týče. To byla snad ještě větší hrůza než jídlo. Jakýkoliv alkohol kromě piva a vína, např. gin+tonic, jste mohli dostat až od 6 hodin na hlavním baru. Ten zavíral v 11 a poté jste si museli zaplatit. To není nic divného, kdyby ovšem nechtěli za sklenku místní odporné whisky 4 eura. Světový alkohol (Havana a pod.,) neměli a na Metaxu (paradoxně typická řecká) můžete také zapomenout. Tím pádem nemohli nabízet ani žádné koktejly. I když, to bych jim křivdil. Doporučuji Piňa Coladu z prášku, ta šla barmanům skutečně od ruky. Bohužel se nedala pít. Za barem jeden příjemný Řek, a jeden velmi nepříjemný Rus. Jinak fotky u popisu restaurace co se jídelny týče jsou klamné. To není jídelna ale italská restaurace, která je součástí hotelu. Funguje jen úterý a čtvrtek a musíte si den předem zarezervovat stůl. To nám ovšem delegátka také jaksi ,,zapoměla" sdělit.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,8/5)

Co se týče vybavení, ve slibovaném fitku byl jeden stroj a rozbitý rotoped. K tomu ani není co dodat. Služby : hotelový krámek se suvenýry, opalováky, tabákam apod. alkoholem atd. atd. by dostal pět hvězd. Obsluha skvělá, příjemná, nafouknoum Vám i lehátko - kompresorem a bez poplatku :) Bohužel to ale nejsou zaměstnanci hotelu. Oficiální personál je nepříjemný, často arogantní a větší přetvářku jsem v životě nezažil, i u animátorů, s výjimkou jednoho Poláka, který byl opravdu fajn.

Pláž a moře  průměrně (2,8/5)

Čistá oblázková pláž, s opravdu velkými oblázky. Když zvládnete přejít přes asi 2 metry oblázku ve vodě, je zde krásný písek. ten ovšem nevidíte protože moře je zde premanentně zakalené. Jinak ale teplé a čisté. Fouká zde hodně vítr, je to návětrfná strana ostrova, dobré pro kiting nebo surfing. Přímo na pláži je půjčovna, i vodních skůtrů.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Okolí hotelu klasické řecké. Mohu doporučit restauraci Pegasus. Rodinný podnik papá Kostase je opravdu skvělým místem, kde se dá pobyt v hotelu Ocean Blue bez újmy přežít. Skělé jídlo a pití! A od devíti hodin každý večer zpívá a hraje na kytaru dcera Alexandra. Kam se hrabe česká superstar :)

Celkový dojem  průměrně (2,8/5)

Celkový dojem z dovolené zvedá pouze to, že jsme si pučili auto a objížděli celý ostrov. Dále pak restaurace Pegasus a v neposlední řadě opravdu krásná zahrada u hotelu.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 4
z 12 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání