Napsat recenzi

Dovolená 2018 - nic moc

Recenze hotelu Myrina Beach Hotel **** (Řecko - Rhodos - Kolymbia)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2018
Přečteno: 658x
Recenze se líbila: 203 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Chtěli jsme zkusit oblast, kde jsme ještě nebyli a tento hotel se nám moc líbil. 23. 7. 2018 jsme odletěli z Pardubic v poledne a na hotelu jsem byli v 18 hod. Naše 1. jídlo byla večeře. Příloh bylo dost. Maso bylo zvlášť, krájela ho paní a ta taky rozhodovala o velikosti porce, jakou vám dá na talíř. Z hotelu jsme odjížděli v 6.20 hod. Na recepci jsme dostali lehkou snídani - chléb, máslo, sýr, salám. To bylo vše. Uznejte, že 8-mi denní all clusive, která nás stála 25000,-- Kč na osobu, byla docela drahá sranda. V tomto směru se A****** moc nevycajchnovala. Nikdy v životě bychom už na Rhodos neletěli a pro příště zvolíme určitě jinou cestovku.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Nejhorší pro nás bylo, když nám řekli, že použitý toaletní papír nesmí přijít do toalety, ale do koše, který byl v koupelně, nebo u kažkého WC. Raději jsme chodili na záchod na recepci, abychom se nemuseli štítit koupelny na pokoji.

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

Jídelna byla čistá, ale chudá. Čtyřem hvězdičkám neodpovídala. Jídla bylo dost, i když sortiment nic moc

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Personál je připraven na italskou klientelu, s některými jsme se nedomluvili ani anglicky, ani německy. Večerní animační programy v italštině a takové, že jsme za celou dobu nepochopili, o čem je řeč. Raději jsme navštívili lanternu, kde obsluhovaly dívky ze Slovenska. Ty nás nasměrovaly, kam se máme jít podívat. Od nich jsme také věděli, že v Kolymbii nic není, že musíme do jiných měst.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Moře bylo krásně čisté, průzračné, škoda jen, že oblázků bylo při vstupu do vody trochu moc a jak už jsme měli ohoblovanou kůži na patách, tak jsme je cítili čím dál víc a výstup z moře byl čím dál bolestivější

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Krásně udržovaná zahrada, pití na baru u pláže. Ve vzdálenosti několika kilometrů možnost vodních sportů, u nás nic, pouze animátoři pro děti. Ty jsme neměli, takže nevyužito

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Bohužel bych tuto dovolenou nikomu nedoporučla. Jestli si chcete ušetřit nervy, jeďte jinam. Dovolená sem patří k těm dražším, ale v tomto případě kvalita neodpovídá kvantitě

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 9
z 14 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání