Napsat recenzi

Pohoda

Recenze hotelu Lutania Beach Hotel **** (Řecko - Rhodos - Kolymbia)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: září 2015
Přečteno: 1 137x
Recenze se líbila: 400 čtenářům
Fotografie: 2
Videa: 0
Komentáře: 3
  • Pohled z terasy Pohled z terasy
  • pohled na pláž od bazénu pohled na pláž od bazénu

Na úvod: popisuji pouze své zkušenosti z týdenního pobytu, chápu, že někdo může mít jiné poznatky, protože všichni jsme jiní a každý od své dovolené očekává něco jiného. My si jeli na týden lehnout na lehátko, číst, plavat v čistém moři, nebýt nikým a ničím obtěžováni, posedět u dobrého jídla. A to se nám beze zbytku splnilo. Pokud jste rodina s malým dítětem a čekáte animátory a organizovanou zábavu pro Vaše ratolesti, jeďte prosím jinam, toto není pro Vás správné místo.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Pokoj s bočním výhledem na moře, balkon, kde jsme si mohli usušit věci, klima fungovalo, úklid každý den včetně výměny ručníků. Zásuvky evropské, nemusíte brát adaptér. V koupelně není jediná zásuvka, pokud potřebujete něco připojit, trochu problém (můj irigátor nemá baterii jako třeba holicí strojek, příště bych si vzal 1m prodlužovací kabel). Fén pro dámy funkční. Lze si koupit i pokoj s vlastním malým bazénem, mohu říci, že to jsou vyhozené peníze navíc, protože voda v těchto bazénech vypadá nečistěná a své soukromí tam stejně mít nebudete.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Vše OK, výběr denně ze dvou až tří druhů masa, pro nás trochu méně slané, což je lepší než přesolené. Saláty, pizza, my jsme si vždy vybrali a pochutnali si.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Bazén výborný a čistý, moc jsme ale nepoužívali. Posezení u baru příjemné, káva s automatu, nápoje s postmixu (zde jedna malá výtka: voda s postmixu byla občas cítit chlorem, může to někomu vadit, pak se musí řešit nákupem balené). Vínu nerozumím, ale zdálo se mi kalné, hosté, kteří si jej načepovali, byli trochu zděšeni jeho vzhledem, řecké pivo pitné, je dosti silné, tak s ním obzvláště ve vysokých teplotách doporučuji opatrně.

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

Pláž oblázková, moře velmi čisté, 10 m od břehu již nedosáhnete(informace pro ty, co neumí plavat). Za 2 lehátka se slunečníkem zaplatíte 7 EUR, můžete být u bazénu, tam se neplatí ale pravdou je, že důchodci z NDR mají lehké spaní a vstávají ve 4 ráno a všechna lehátka u bazénu zaberou svými ručníky.

Okolí hotelu  průměrně (4,3/5)

10 minut do centra Kolymbie, tam je pár obchodů, které nabízejí vesměs to samé zboží, ráj pro sběratele fake výrobků luxusních značek. Brýle Ray ban cca 5 EUR atd. Opakuji, my chtěli týden klidu a ne se mačkat v zástupech turistů mezi obchody, proto jsme viděli jednou večer a bohatě stačilo.

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

Pro lidi hledající absolutní klid, kterým nevadí, že 70% hostů jsou Češi, zbytek důchodci z Německa a pár Poláků, vřele doporučuji.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 39
z 49 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

lena: Lutania Beach... tenisové kurty? - 23. 1. 2017 13:47

Dobry den, je nekde v okoli hotelu tenisovy kurt??? reagovat

Mirek: Re: Lutania Beach... tenisové kurty? - 23. 1. 2017 14:04

Vedle hotelu jsou dva, koukněte na google earth. Kdo od nich půjčuje klíček, to netuším reagovat

lena: Re: Re: Lutania Beach... tenisové kurty? - 23. 1. 2017 14:59

MOC VAM DEKUJI!!! reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání