Napsat recenzi

nádherná dovolená

Recenze hotelu Kolymbia Sun Family Resort *** (Řecko - Rhodos - Kolymbia)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 1 250x
Recenze se líbila: 522 čtenářům
Fotografie: 5
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Lindos Lindos
  • Lindos Lindos
  • Rhodos Rhodos
  • pláž pod hotelem pláž pod hotelem
  • pláž pod hotelem pláž pod hotelem

Od vystoupení z letadla jsme neměli jediný problém a byli jsme plynule transportováni z letiště do našeho hotelu. Od delegátky přes řidiče až po recepčního byli všichni hrozně milí a ochotní. (a to bylo uprostřed noci)

Výborná byla delegátka a průvodkyně paní Dagmar, nebo Mária.

Neváhejte si koupit výlety do večerního hlavního města Rhodos a dopolední výlet do Lindos. Tento tzv. "balíček" přijde pro dva cca na 50Euro, ale stojí za to. Obě průvodkyně jsou chodící encyklopedie zdejší historie - dovíte se spoustu věcí!

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Pokoj s klimatizací a pěkným výhledem, fungující lednička i fén. Pevné matrace.

Jen sprchový kout hodně stísněný.

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Jídlo bylo pestré, čerstvé, vždy obohacené o místní speciality. Chutnalo výborně. Spousta zeleniny (čerstvé saláty, gratinovaná i grilovaná)

Denně tři druhy masa, ryby, houby.....

Množství dezertů a moučníků, senzační řecké jogurty a tzatziky....

Denně melouny, broskve, hrozny, ananas....

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Personál senzační. Všichni s výbornou náladou, ochotní. Velká výhoda, že většina z barmanů a recepčních byli Češi, nebo Slováci.

Denně úklid pokoje včetně balkonu, samozřejmá výměna ručníků i lůžkovin.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

V okolí je několik možností, ale my chodili od baru napravo na krásnou Kolybieni beach.

Jde o písčito oblázkovou pláž z pozvolným vstupem do moře. Při plavání k bojkám stále dno v dohledu - voda čirá, teplá, moře klidné.

Bohužel 2lehátka + slunečník za 8euro (bez toho si to dovedu těžko představit - slunce opravdu pálí až do večera). Majitel denně pláž uklízí.

Bohatý výběr vodních sportů na úrovni.

Netahejte z domova plážové ručníky - můžete si v hotelu vypůjčit za zálohu 10Euro!

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Hotel leží blízko moře - 6 min. chůze - jediná výhoda. Večerní možnosti vycházek zcela odlišné (např.od Chorvatska) - kde můžete lemovat pěšky pobřeží i několik km. Zde jen promenády hlavní ulicí- kde je množství obchůdku a kromě těch s kořením a oleji připomínají spíše vietnamskou tržnici.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Nejkrásnější dovolená za posledních 10let (a to cestujeme každoročně k moři)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 39
z 51 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání