Napsat recenzi

Perfekt

Recenze hotelu Irene Palace Beach Resort **** (Řecko - Rhodos - Kolymbia)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2016
Přečteno: 1 515x
Recenze se líbila: 499 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

S úvodní cestou z letiště jsme mely trochu strach (tri ženský ve veku od 20 do 40), strašný umístěni hotelu... No ale

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Mely jsme výhled na moře, ve třech kamarádkach naprosto v pořádku. Vse funguje jak ma. Opravdu trosku zastarale vybaveni, ale nebyl nejmenší problém. Rovnou jsme dostaly tri karty, což je skvělý pro klimosku i když nejdou společně lidi ma pokoj.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Jednou řecký večer, jednou italsky večer. Strava v rámci all inclusiv v pořádku. K obědu a večeři je obsluha, takže stačí jen nahlásit číslo pokoje, mluví česky (i když mají ze zacatku kecy) mluvite-li alespoň základy...je to v pohodě. Zmrzka, zákusky, vyber masa a příloh...normalka :-) od 10 do 23 fungující bary... No problém pít na balkoně nebo s animátorama do města, což ocení všichni, kdo chtějí jít tančit.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Výbava starší, žádný problém.....klima funguje, záchod splachuje a uklízečka každy den...za pozdravem kalimero je vděčná...

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

No....trochu strach na zacatku....ležely jsme vždy na konci hotelu na zahrade u bazénu a odtud bylo jen cca 10m do moře, takže nesmyslny poplatky jsme neplatily. Vstup do moře..par kamínků, pak pisek..ale jezdily jsme do Tsambika beach, kde jen Písek a teplejší moře (větší mělčina)

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Hned za hotelem mensi městečko, kde se finančně vyplatí naprosto VšE. Jen poznámka....kdyby vám došly peníze, stačí obejít okolní hotely, ja měnila v sun něco... Bily hotel v Kolymbii. Oproti pěti hvězdám, kde no akcept czech maney :) nemusíte do hlavního města di banky...ale čím víc euro mate, tím lépe. Byly jsme na výletě ostrov Simi...kdo mate v hlavě a jedete poprvé, rozhodne ne pres delegátky. To samé půjčeni auta...pres delegátky NeNe. U hotelové recepce je takový prosedively typek, který o půlku levněji půjčí auto plus samozřejmě beno. Když mu řeknete kalimera a efcharisto...hned bude pratelstejsi jako všichni!!!!!! Na výletech nic nekupovat, vse levnější v místě. Kořeni, houby....vse na co vás budou lákat a vy budete mít pocit, ze musíte :-)

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

Trochu vítr, ale byly jsme začátkem června. Největší chyba? Vzaly jsme jen týden? Nemusíme děti, ale animační program je tak zabavil, ze jsme nemely nejmenší problém...naopak...s detma? Jeďte!!!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 22
z 30 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání