Napsat recenzi

Nedoporučuji

Recenze hotelu Irene Palace Beach Resort **** (Řecko - Rhodos - Kolymbia)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2013
Přečteno: 929x
Recenze se líbila: 513 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel je ošuntělý, neodpovídá 4 hvězdičkám. Neskutečně arogantní obsluha v hlavním hotelovém baru, až překvapivě mizerné drinky (jak alko, tak nealko), to se opravdu nedalo pít a to bohužel ani víno, které je v Řecku obecně dobré a levné - v hotelu nalévali opravdu děsivé patoky. Za lehátko na pláži se vybírá 4 EUR na osobu na den, což si u plážového 4 hvězdičkového hotelu opravdu nepředstavuji jako standard.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Je to starší hotel, někdy ze začátku 90. let. Od té doby se tam také nic nezměnilo, zastavil se tam čas.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Jídlo ušlo, pití strašné - velmi nízký standard.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Vybavení nic moc, jak to tam v 90. letech udělali, tak je to vesměs dodnes. Hřiště, minigolf apod. jsou v mizerném stavu, nikdo nic nerekonstruuje. Posilovna strašně smrděla houbou. Biliard a podobné zábavy samozřejmě za poplatek. Nižší personál - uklízečky a holky v restauraci byly opravdu pracovité, ale ostatní nic moc. Nejhorší byl barman v hlavním baru - velice arogantní.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Překvali nás poplatek 4 EUR na osobu na den za lehátko! To jsme si u 4 hvězdičkového hotelu na pláži tedy nepředstavovali. Jinak pláž spíše kamínková, přístup do vody nic moc.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

V okolí hotelu jsou další a další hotely :-). Často na internetu vídám tento hotel na fotografiích obklopený zelení a přírodou, to je už ale hodně stará záležitost.

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

Standard neodpovídající 4 hvězdičkám a ceně.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 22
z 30 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání