Napsat recenzi

Nedoporučuji !!!

Recenze hotelu Irene Palace Beach Resort **** (Řecko - Rhodos - Kolymbia)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 1 560x
Recenze se líbila: 462 čtenářům
Fotografie: 2
Videa: 0
Komentáře: 0
  • MInigolf za 3 eura :D MInigolf za 3 eura :D
  • menu pro děti - oběd, večeře, každá den to samý. párky jsou už ze snídaně. bez komentáře menu pro děti - oběd, večeře, každá den to samý. párky jsou už ze snídaně. bez komentáře

Hotel v žádném případě neodpovídá čtyřem hvězdám jak je prezentován. Cena 26 tisíc za osobu tudíž není relevantní. Je to slabá trojka.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Hotel není klimatizovaný, pouze jednotlivé pokoje. Je tam absolutní nedostatek el. zásuvek, takže pokud se pánové holí strojkem, zásuvku u zrcadla v koupelně nenajdou. Jinak jsou pokoje relativně čisté, jediný co mě trochu zaskočilo bylo, že když dáte na kliku ceduli "nerušit", paní přesto na dveře klepe jak smyslů zbavená :D

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Když napíšu nemocniční strava, nebudu daleko od pravdy. Jídlo bez chuti, z drtivé většiny se jen a jen fritovalo v oleji, jako "menu pro děti" nabízeli denně hranolky, oschlou pizzu a párky, které byly jak ke snídani, tak k obědu, tak k večeři. Šunka, která se nesnědla u snídaně, tak se nakrájela na kousky a smíchala se do těstovin k obědu a k večeři a tak dále... prostě hrozný... jídlo bylo asi největším zklamáním, o pití nemluvě.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Minigolf - jediná jamka nebyla hratelná, dráhy jsou do jedné poničené. Fitko - to snad ani nemá cenu komentovat, smrad a plíseň, stroje poničený. Dětský brouzdaliště si lidé pletli s vanou na omývání nohou, takže tam byla cedule, aby si tam ty nohy nemyli. Ráno to napustili, večer vypustili... pro děti v brouzdališti není zhola nic kromě písku, který byl usazen na dně. Naopak super jsou animátoři, ty se snaží, jsou milí a svou práci dělají dobře. Recepční taky super, ochotný...

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Jediný pozitivum... pláž krásná, moře až na pár řas čistý, jediný, co mi denodenně kazilo náladu byl borec, který si každý den chodil pro 4 eura za půjčení slunečníku a JEDNOHO lehátka... takže si spočítejte, kolik jsme zaplatiti, když jsme tak byli na deset dní ve třech... na to že stál zájezd 26 tisíc na osobu a další tři jsme nechali za lehátka, tak k tomu snad není víc co dodat. A to pozor, protože pokud jste odmítli tuto cenu zaplatit a lehli jste si na osušku, byli jste z pláže vykázáni!!!!!!!!!!!!

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Hotelová zahrada se mi nelíbila... ale starším lidem může vyhovovat.

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

Tak sem už nikdy. Jo, možná za 13 tisíc, ale za 26 000 ani omylem. Hotel neodpovídá čtyřem hvězdám, ale slabá trojka to je.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 22
z 30 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání