Napsat recenzi

Irene palace resort beach Rhodos

Recenze hotelu Irene Palace Beach Resort **** (Řecko - Rhodos - Kolymbia)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2019
Přečteno: 839x
Recenze se líbila: 181 čtenářům
Fotografie: 1
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Výhled z balkonu, třetí patro. Výhled z balkonu, třetí patro.

Super dovolená :-)

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Doporučuji objednat si pokoj s výhledem na moře, neuděláte chybu. Původní pokoj v přízemí, ač příjemně chladnější, stinnější, zastaralejší vybavení s výhledem do vnitrozemí, kde u vchodu hotelu stále zastavovaly busy... jsme vyměnili.

Všude čistota, denně úklid, výměna ručníků, ob den převlečené ložní prádlo.

Na TV se chytne ČT24, kdo by chtěl aktuální zprávy z domova :-)

Kdo chce wifi všude, lze na týden zaplatit poplatek pro dva přijímače.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Vybere si opravdu každý, byli jsme na 12 dní a nestihli jsme vše ochutnat, byli jsme stále přecpaní :-)) Navíc personál se snaží o čistotu, perfektní servis, jídlo se doplňuje stále i před koncem stravovací doby. V době oběda a večeře se pití objednává u číšníka, ptají se na číslo pokoje(kvůli statistice, pro klienta to žádný význam nemá). Doporučené dlouhé kalhoty u večeře měla jen nejstarší generace klientů, vyžadován pouze slušný oděv, neb jídelnu nemají klimatizovanou, ale nebylo to pocítit.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Personál příjemný, ochotný. Nádherná zahrada s mnoha lehátky, plno různorodých zákoutí k posezení, sympatický italský animační tým, večer řeckých tanců a krojů, v mini zoo oslík v přilehlé ohradě :-)

Zábava se zde najde na každém rohu.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Tradiční ranní(a nám ne moc milé) nošení plážových osušek na lehátka - kolem cca osmé, deváté vše ve velké zahradě i u bazénu obsazeno, na pláži poplatek 5 euro za lehátko. Chodili jsme na vedlejší pláž vlevo, kde více písková, zkraje oblázky, boty si vzalo pouze dítko, pro dospělé v pohodě, akorát cca 20 metrů v moři sem tam opravdu velké kameny, obezřetnost při plavání. Od 17 ti hod používání lehátek na pláži zdarma.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Klidnější oblast, středobodem oblasti Kolymbie Eukalyptová ulice, kde plno obchůdků a taveren, jinak hotely.

Naše tipy(pro ty bez řidičáku): bezva výlety místním busem do Lindosu, Rhodosu(dva dospělí + dítě 11 let- celkem cca 11 Euro ). Všechny směry jezdí kolikrát z jedné zastávky, busy klimatizované, doprava v pohodě.

Lodí z přístavu v Rhodu na ostrov Symi, se zastávkou v klášteře Panormitis, poblíž tureckých hranic, moc hezký výlet.

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

Moc hezká, odpočinková dovolená, spokojenost :-)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 22
z 30 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání