Napsat recenzi

Super dovolená

Recenze hotelu Irene Palace Beach Resort **** (Řecko - Rhodos - Kolymbia)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2019
Přečteno: 430x
Recenze se líbila: 189 čtenářům
Fotografie: 7
Videa: 0
Komentáře: 0
  • výhled z pokoje výhled z pokoje
  • cesta k moři cesta k moři
  • před hotelem před hotelem
  • večeře v řeckém stylu večeře v řeckém stylu
  • vestibul hotelu vestibul hotelu
  • tobogány vedle hotelu tobogány vedle hotelu
  • moře moře

Moc hezká dovolená, počasí báječné, moře super a prostředí vyhovující.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Měli jsme pokoj superior s výhledem na moře. Pokoj sice malý, ale pro dva dospělé a dospívající slečnu dostačující. Pokoje jsou po renovaci, vše čisté, postele pohodlné. Koupelna prostorná, jen netekla skoro vůbec studená voda, takže na spálené tělo to nebylo nic moc. Toaletní papír se odhazuje do odpadkového koše. Bez klimatizace si pobyt nedokážu představit, jela po celou dobu pobytu naplno. Při příjezdu jsme měli na pokoji jako prezent láhev vína a ovocnou mísu.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Jídlo bylo perfektní. Na výběr bylo vše na co si vzpomenete. Přes sýry, saláty, masa, zákusky, zeleninu, polévky až po krevety či řízky. Každý den byla večeře v jiném stylu: asijská, americká, italská, řecká....Všeho stále dostatek, jídlo bylo stále doplňované, nikdy se nestalo, že by něco nebylo. Jediné co mi nevyhovovalo, že si pití u oběda a večeře nečepujete sami, ale obsluhuje Vás personál restaurace. Jedna sklenka pití na osobu u stolu, pak si můžete dát pouze vodu z barelů. Personál se v restauraci ohání, ihned sklízí nádobí a ihned čistě prostírá pro další strávníky. Prostě jim to tam funguje na výbornou.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Vše co jsme k dovolené potřebovali, to v hotelu bylo. Bazény čisté, pravidelně čištěné i během dne, tobogány, vířivka, stolní tenis či minigolf. Personál profesionální, vždy poradili, vyřešili, byli vždy slušní, usměvavý, Myslím, že jsou to lidé na správném místě pod správným vedením.A Funtazia klub od F**** - bomba. Dcera si to užila maximálně.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Moře nádhera. Krásně čisté a teplé. Lehátka na pláži za poplatek 10 euro na celý den, ale to nám nevadilo. Bez slunečníku se tam totiž nedá vydržet. Nutnost jsou boty do vody, jinak to po kamenech fakt bolí. Pláž je písečná, vstup do moře už je po kamenech Objevili jsme kouzlo šnorchlování, protože je tam pořád na co koukat. Je tam spoustu druhů ryb, po malé až docela velké. Pláž je od hotelu cestou přes zahradu cca 100 m.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Okolí nás moc nezajímalo, jelikož jsme celou dovolenou strávili v moři. Kousek od hotelu je jakési centrum, kde jsou krámečky a nějaké bary. Objevili jsme i zmrzlinárnu, kde měli famózní zmrzlinu. Jinak okolí hotelu čisté a udržované.

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

Dovolená se vydařila, počasí až tropické, moře báječné, ubytování pěkné, jídlo výborné, dcera spokojená.Takže co víc od dovolené chtít. Hodnotím velice kladně.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 22
z 30 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání