Napsat recenzi

Spokojenost

Recenze hotelu Blue Sea Island Hotel Resort **** (Řecko - Rhodos - Kolymbia)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2023
Přečteno: 3x
Recenze se líbila: 40 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

V hotelu jsme byli spokojeni, rodina s 2 dětmi (10 a 13 let), týden od 18.8. 2023.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Měli jsme objednaný rodinný pokoj v hlavní budově a ten jsme také dostali. Manželská postel s rozkládacím gaucem, pokoj prostorný, moderní, bez přepážky., Vše ciste. Gauč byl úplně v pohodě, žádný vratký. Jen bylo málo úložných prostor na oblečení.

Budova aquaparku je přes silnici, vypadá moderne. Auapark je nový pěkný, spíše pro menší děti, sladké bazény. Jídlo u baru bagety a tousty, pití, vše s lepkem

Čtu v předchozích recenzích, že lidé dostali přidomky ( ty se nacházejí u aquaparku mimo hlavní budovu) a pár pokojů je pod úrovní terénu vlevo od vchodu do hlavní budovy, tak ty bych taky nechtěla.... Chápu, že nebyli spokojeni.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

All inclusive na slušné úrovni. Vždy několik druhů omáček s těstovinami,hranolky + grilované maso nebo grilovaná ryba, přílohy - hranolky, rýže, různé zapečené brambory na řecký způsob. Různé druhy omáček - s masovými koulemi, s masem, se zeleninou atd. Ve čtvrtek byl španělský večer...

Jídelna velká, žádné fronty, vždy si sednete...

Přidávám info pro celiaky:

Pokrmy mají označené alergeny ( lepek je označen číslem 14).

Snídaně: na požádání mi přinesli toustový chléb rozmrazeny ( byl vlhký, takže v mikrovlnce dodělat), žádné jiné pečivo.nemeli, Na požádani upekli lívanečky ( asi z nějaké směsi), využili jsme jednou.

Z uzením jsme jedli slaninu, 1 druh šunky bez lepku ( většina uzenin s lepkem). Lepek mají v parcích i v eidamu ( označeno).

Určitě si vyberete, jen vypichují, co u nás není zvykem ( v sýru lepek nemáme).

Obed a večeře:

Na požádani donesou bzl pizzu nebo těstoviny. Z příloh hranolky jsou vždy, různé varianty rýže s hráskem, kukuřici, se špenátem ( 1 x byla s nějakou obilninou s lepkem), 1 x brambove pyré ( taky s lepkem). Když někam přidají sýr nebo uzeninu ( do brambor, rýže do omáčky), pak bylo také s lepkem. To je prostě Řecko. Přesto si v pohodě vyberete, i když Vás to štve

Dezerty bezlepkové nejsou ( pouze želé).

V plážovém baru se najíte také: hranolky, gyros, grilované maso, gril. Zell., zelenina, ovoce. Celý den pečou čerstvé pizzy ( jen lepkove)

Nápoje lokální výroby.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Hotel u pláže, včetně plážového baru

Pláž a moře  průměrně (4,9/5)

Krásná pláž - mix kamínků + i písek, čistá voda, teplé moře, slunečníků i lehátek dostatek. Možno kousek od hotelu využít i vodní atrakce( banán, sofa, padák, šlapadlo atd.), Případně výlety lodí do Lindosu atd.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

V okolí dalši hotely, pěkné..

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Doporučuji, dovolenou jsme si uzili. Doporučuji i celiakum.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 4
z 7 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání